Insights Discovery Training

Insights Discovery Training

Insights Discovery is een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren.
Het gevalideerd instrument, gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt de 4 kleuren rood, geel, blauw en groen om het persoonlijkheidsprofiel van medewerkers te bepalen en zo zelfinzicht, communicatie, productiviteit en organisatieontwikkeling te bevorderen.
Onze voorkeur voor een bepaalde kleur geeft aan welke manier van denken, werken en communiceren voor ons het meest natuurlijk is.

Doelgroep

Het Insights Discovery systeem is uitermate geschikt voor het stimuleren van de motivatie en effectiviteit van uw medewerkers, managers en teams via een verhelderend inzicht in hun manier van denken, werken en communiceren.

Programma

In deze workshop maken we gebruik van Insights Discovery, een betrouwbaar en statistisch gevalideerd instrument, dat gebruik maakt van een heldere en toegankelijke kleurentaal.  Deze training is toepasbaar op alle niveaus binnen de organisatie en is geschikt voor internationale teams of organisaties. De deelnemers vullen een vragenlijst in met 25 meerkeuzevragen. Aan de hand hiervan wordt een Profiel opgesteld, een gedetailleerd persoonlijk verslag van ten minstens 20 pagina’s dat inzicht geeft in de eigen (werk)stijl en de invloed hiervan op zowel de zakelijke als persoonlijke omgeving.

Er zijn diverse toepassingsmogelijkheden:


Persoonlijke effectiviteit

Zelfinzicht is de sleutel tot succes bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om dit inzicht te kunnen bieden maken we gebruik van het Insights Discovery Profiel. Voor iedere deelnemer aan deze training wordt een individueel profiel opgesteld, waarbij de verschillende typen en kenmerken duidelijk uitgelegd worden. Hierdoor ontstaat tijdens de training een helder beeld van ieders persoonlijke effectiviteit, en krijgen de deelnemers beter inzicht in hun kwaliteiten en mogelijke ontwikkelpunten.


Teambuilding

Wilt u ervoor zorgen dat uw teams op ieder beslissend moment voorbereid zijn? Insights kan u helpen bij het opzetten van een inspirerend, resultaatgericht teamontwikkelingsplan. Deze workshop biedt een unieke, inspirerende aanpak die uw medewerkers stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. Teamleden krijgen hierbij concrete tools en technieken om optimaal te communiceren en effectiever te functioneren binnen het team.


Insights voor sales en verkoop

Succesvoller verkopen, meer omzet genereren en betere relaties met uw klanten opbouwen? Het Insightsprogramma helpt sales professionals hun vaardigheden beter aan te spreken. Het interactieve programma wordt op een begrijpelijke, constructieve manier gepresenteerd, en biedt inzichten in verkoopeffectiviteit die direct in de praktijk toepasbaar zijn.


Aanpak

Elke deelnemer doet - voorafgaand aan de training - de persoonlijke online-test.

Het individueel profiel wordt in een helder en overzichtelijk rapport op de training overhandigd.


insights discovery profiel

Resultaten

Deze Insights workshop biedt u meer inzicht en betere resultaten op het vlak van communicatie en werkmethodes, meer bepaald: persoonlijke effectiviteit, teamontwikkeling, organisatie-ontwikkeling, leiderschap en verkoop.

U krijgt meer inzicht in uzelf en in anderen en leert verschillen te overbruggen zodat u beter kunt communiceren en samenwerken met verschillende types van en persoonlijkheden. Aan het eind van deze workshop krijgt elke deelnemer een persoonlijk Insights rapport met actiepunten en doelstellingen.


 

Inschrijven voor deze Open Training

Locatie Taal Data en uren Trainer Prijs
(Excl. BTW)
Inschrijven

LEUVEN - Brabanthal, Brabantlaan 1, 3001 Leuven

Liggingsplan
NL

Dinsdag 28 november 2017 van 9u tot 17u


Max. 12 deelnemers
Hilde Jacobs

Hilde Jacobs

€ 795,00

Inclusief deelnamecertificaat, persoonlijke Insights Discovery-profiel, syllabus, verzorgde lunch en koffiepauzes
Inschrijven

ANTWERPEN - Expert Academy, Mechelsesteenweg 109, 2018 Antwerpen

Liggingsplan
NL

Vrijdag 27 april 2018 van 9u tot 17u


Max. 12 deelnemers
Hilde Jacobs

Hilde Jacobs

€ 795,00

Inclusief deelnamecertificaat, persoonlijke Insights Discovery-profiel, syllabus, verzorgde lunch en koffiepauzes
Inschrijven

Deze opleiding is beschikbaar als:

Personal coaching

De perfecte oplossing voor wie een intensieve en praktijkgerichte training op maat wenst.

In company training

Als groepstraining voor meerdere medewerkers van uw bedrijf of organisatie.

Compacte Workshop

Een korte, krachtige en intense vorm van training van een halve dag, een avondsessie of een moment naar keuze.

Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat