Public relations - Het PR-plan

Public relations - Het PR-plan

Deze actieve en resultaatgerichte workshop leert u hoe te beginnen aan een Public Relations plan, of hoe een bestaand plan nog kan verbeterd en geactualiseerd worden. Tijdens de training krijgen de cursisten een eerste aanzet met heel toepasbare en concrete tips zodat ze later zelf aan de slag kunnen en het PR-plan in de eigen organisatie in de praktijk kunnen brengen.

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot elke functie die te maken heeft met PR en Marketing: Public Relationsmanagers, Marketing- en Communicatiemanagers, PR-verantwoordelijken, Brand Managers...

Programma

Een PR-plan kan maar optimaal werken als het geïntegreerd is in de organisatie en haar beleid. Hoe dit precies werkt, ontdekt u via praktische cases. Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het PR-plan in 10 stappen
  • Concrete toepassingen van het plan in de praktijk. Hoe pakken andere bedrijven het aan? Wat werkt en wat niet? Wat kunnen we daaruit leren?
  • Aan de slag! Het opstellen en aanpassen van een concreet plan
  • Het PR-plan in de praktijk. Hoe pas ik het PR-plan toe? En hoe haalt mijn bedrijf er voordeel uit?

Resultaten

Dankzij deze opleiding zal u in staat zijn een praktijkgericht actieplan voor doeltreffende Public Relations op te stellen. Meer nog: de deelnemers gaan naar huis met een direct bruikbaar PR-raamplan. Deelnemers kunnen hun bestaand PR-plan of eerste aanzetten meebrengen zodat we meteen aan de slag kunnen.

Deze opleiding is beschikbaar als:

Personal coaching

De perfecte oplossing voor wie een intensieve en praktijkgerichte training op maat wenst.

In company training

Als groepstraining voor meerdere medewerkers van uw bedrijf of organisatie.

Compacte Workshop

Een korte, krachtige en intense vorm van training van een halve dag, een avondsessie of een moment naar keuze.

Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat