Veelgestelde vragen

1.

Hoe schrijf ik mij in voor een training, opleiding of coaching?

Voor alle open opleidingen kunt u zich online inschrijven via deze website.

U kan vrijblijvend informatie aanvragen over de een coaching, workshop of in-company opleiding via het online aanvraagformulier. Vul uw gegevens correct en zo volledig mogelijk in. Dat helpt ons uw aanvraag vlot te behandelen.

Binnen de week contacteren wij u met een persoonlijk voorstel op maat, of zelfs sneller als u dat wenst.

2.

Waar vinden de opleidingen, seminaries of trainingen plaats?

  • Onze Open Opleidingen vinden plaats in selectief uitgekozen locaties in de grote steden. Een goede ontvangst (catering, een geselecteerde lunch) zijn een sterke aanvulling op ons programma. Tijdens een inspirerende dag hoort een verzorgde lunch. Licht verteerbaar, gezond en op smaak gebracht door eigentijdse chefs. Er wordt zeker rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur (vegetarisch, geen koolhydraten…).
  • Voor In-Company trainingen gaan we ervan uit dat u zorgt voor een voldoende ruim en rustig lokaal. Daarnaast adviseren we u graag bij uw keuze naar goed uitgeruste opleidinglocaties in de vierhoek Brussel - Antwerpen - Gent - Waver.
  • Voor een Personal Coaching stellen we graag de kantoren van Expert Academy ter beschikking, gelegen in het centrum van Antwerpen of Gent.
3.

Hoeveel kost een studiedag, opleiding of training?

De prijs voor een Open Training varieert naargelang het onderwerp en de trainer. U kan rekenen op gemiddeld 550 EUR per opleidingsdag. Een overzicht van de Open Trainingen en de deelnameprijzen vindt u op de pagina Open Trainingen. Uw investering is uiteraard inclusief documentatie, koffie en verzorgde lunch (bij een volledig dagprogramma).

Voor Personal Coaching en 'In-company'-opleidingen maken we graag een persoonlijk voorstel op maat. Reken op een investering tussen de 1.500 en de 3.000 EUR per dag naargelang de trainer en het onderwerp. Contacteer ons voor meer informatie.

Voordrachten, compacte workshops, inhoudelijke keynotes en motivational speeches starten bij 850 EUR. Ook hier varieert uw investering sterk naargelang de spreker of het onderwerp. Op de website Topspreker.be vindt u meer informatie over deze keynotes en voordrachten.

4.

Komen de opleidingen in aanmerking voor subsidie met de KMO-portefeuille?

Jazeker, de opleidingen van Expert Academy zijn erkend door de Vlaamse Overheid en komen in aanmerking voor subsidie via de kmo-portefeuille. U vindt ons terug als erkende aanbieder op de website van KMO-portefeuille onder de naam Expert Academy met erkenningsnummer DV.O110201.

5.

Wanneer moet ik betalen?

De inschrijvingsprijs voor een Open Opleiding wordt betaald voor de aanvang van de opleiding. Bij een Personal Coaching, In Company Training of keynote speech is een voorschot van 50% van het basisbedrag betaalbaar voor de aanvang van de prestatie, het resterende bedrag daarna.

6.

Hoelang duurt een studiedag, opleiding of training?

Expert Academy werkt op maat. We stellen ons flexibel op om tegemoet te komen aan uw inhoudelijke wensen en budgettaire vragen. Idealiter gaan we bij een ‘In Company’-training uit van een basissessie van een volledige dag. Een traject in Personal Coaching kan geboekt worden per sessie van 3 uur (halve dag). Contacteer ons voor een concreet voorstel.

7.

Kan ik bij Expert Academy ook terecht voor in-company training of voor personal coaching?

Jazeker, onze docenten kunnen ook in uw bedrijf zelf opleiding geven aan een groep van uw medewerkers. Voordeel hierbij is dat de training op maat van uw bedrijf kan uitgewerkt worden. Daarom nemen wij vooraf even met u contact zodat we de opleiding kunnen afstemmen op de noden en doelstellingen van uw bedrijf. 

Ook voor personal coaching, een intensieve persoonlijke begeleiding op maat, kunt u bij Expert Academy terecht. Hierbij kunt u rekenen op een one-to-one persoonlijke traingingsessie waarvan u de inhoud zelf, samen met de trainer kunt bepalen. 

8.

Bestaan de opleidingen ook onder de vorm van een compacte workshop of interactieve keynote speech?

Uiteraard. Alle trainingsonderwerpen kunnen worden aangeboden als een interactieve keynote, compacte workshop of inhoudelijk sterke voordracht. Handig tijdens congressen, klantenevenementen of teambuildingsmomenten.

9.

Met hoeveel mensen zit ik samen tijdens een Open Opleiding?

Het aantal deelnemers voor een Open Opleiding is beperkt zodat iedereen maximaal aan bod komt tijdens de oefensessies en praktijkmodules. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is het aantal deelnemers beperkt tot 12 personen. Voor sommige onderwerpen zijn de groepen nog kleiner. Deze opleidingen lopen dan ook zeer snel vol. Het is dus aan te raden om tijdig in te schrijven. Bekijk hier het aanbod van onze Open Opleidingen.

10.

Wat is uw beleid inzake duurzaam ondernemen?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Expert Academy een vaste waarde. Dit uit zich onder meer in de milieuvriendelijke maatregelen die we treffen. Het papieren cursusmateriaal wordt tot een minimum beperkt, zodat geen enkele boom onnodig wordt geveld. In plaats van een papieren cursus voorzien we steeds vaker cursusmateriaal op een electronische drager (bijvoorbeeld een usb-stick) zodat de cursist het lesmateriaal vanop de pc kan raadplegen. 

Daarnaast voert Expert Academy een actief diversiteitsbeleid en nemen we het graag op voor de zwakkeren in onze maatschappij. Sinds enkele jaren steunen we eveneens het project "Art for Africa", een organisatie die zich inzet voor beter onderwijs en de opvang van weeskinderen in Afrika.