Starten met Leidinggeven

Stap voor stap naar inspirerend leiderschap. In deze online training leidinggeven krijgt u de verschillende strategieën en leiderschapsstijlen aangereikt om op een coachende, inspirerende en motiverende manier het rendement van uw leiderschap te verhogen.

Prijs per deelnemer

€ 89.00(Excl. BTW)

(levenslange toegang tot de cursus)

Start hier

Inspirerend leiderschap

Volgende onderwerpen komen aan bod in deze online cursus:

  • Technieken en vaardigheden toepassen voor een meer persoonlijke, effectieve en ontspannen leiderschapsstijl

  • De juiste tools en inzichten gebruiken om via sturing, hulp en controle de gewenste doelen te bereiken, met veel minder inspanning

  • Inspiratie- en coachingsmethoden toe te passen die leiden tot een hogere motivatie en productiviteit van uw team

In deze praktijkgerichte training leidinggeven krijgt u de verschillende strategieën en leiderschapsstijlen aangereikt om die resultaten te bereiken. U verwerft alle tools en technieken om uw medewerkers op een coachende, inspirerende en motiverende manier aan te sturen en het rendement van uw leiderschap te verhogen.

De cursus "Starten met Leidinggeven" richt zich vooral tot nieuwe maar ook ervaren leidinggevenden, managers, bedrijfsleiders en teamverantwoordelijken. Ook wie voor een nieuwe sprong in zijn/haar carrière staat of die een impuls wil geven, is gebaat bij deze praktijkgerichte training. De cursus is in het bijzonder geschikt voor wie doorgroeit als manager, het roer in een familiebedrijf moet overnemen of nieuwe verantwoordelijkheden krijgt in een organisatie.

01

Boeiende lessen

Interactieve video, ervaren sprekers, opdrachten en simulaties.

02

Altijd en overal

Onbeperkte toegang, op elk moment en elke plaats, via laptop, PC, mobiel of TV.

03

Certificaat

Na het vervolledigen van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.