Onze klanten aan het woord

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
GreenfishCommunicatievaardigheden90%
zelfstandig consultant & trainerProfessioneel LinkedIn gebruiken91%
GreenfishCommunicatievaardigheden78%
GreenfishCommunicatievaardigheden90%
GreenfishCommunicatievaardigheden78%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden99%
GreenfishFeedback geven en ontvangen87%
Reduct NVOvertuigend Communiceren85%
Inovigate bvbaSocial Media Marketing85%
Fitrama nvProfessioneel LinkedIn gebruiken100%
TÜV NORD INTEGRAProfessioneel LinkedIn gebruiken84%
Axintor Real interimProfessioneel LinkedIn gebruiken77%
CalcuttaSocial Media Marketing80%
Joye Kartonnage NVProfessioneel LinkedIn gebruiken80%
AXIOMA NVSocial Media Marketing75%
Studiebureau Jonckheere BVBAProfessioneel LinkedIn gebruiken90%
Vanden BorreSpreken voor een groep100%
Vanden BorreSpreken voor een groep79%
BNP Paribas FortisSpreken voor een groep100%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden92%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Succesvol onderhandelen

Tijdens deze zeer geslaagde opleiding kon ik de basisbeginselen van onderhandelen onder de knie krijgen alsook kreeg ik een aantal 'kapstokken' aangereikt om gebruik van te maken tijdens onderhandelingen. De tips over lichaamshouding en het aanhouden van rapport tijdens gesprekken, waren uiterst waardevol. Deze verwachtingen werden ingelost en ik kreeg de kans om mijn eigen vaardigheden maar ook zwakheden in te zien tijdens de workshop.

Anthony Poppe - Xirius Advocaten

Professioneel telefoneren en klachten behandelen

Mijn voornaamste verwachting was om een goed inzicht te krijgen in de principes van een goed, zakelijk telefoongesprek. Dit werd ingelost zowel via een theoretische insteek als via praktische rollenspelen met videofeedback. Ik heb interessante technieken geleerd zoals het LEO-model en het positief formuleren van je boodschap. Alle aspecten zijn aan bod gekomen, voor mij kon deze cursus niet beter zijn.

Daniël De Rudder - Vivium Group

Communicatievaardigheden

Ik wou vooral technieken aanleren om beter feedback te kunnen geven. Deze verwachting werd volledig ingelost, we zagen zelfs meer dan dit. Ik heb techniek geleerd om kalm te blijven, beter te communiceren en ervoor te zorgen dat anderen zich bij problematische feedback niet opwinden.

Krystyna Krywen - Agataal

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik was op zoek naar een manier om mijn stem beter te beheersen, vooral in stressvolle situaties. Tijdens de stemcoaching, kreeg ik concrete ademhalingsoefeningen en stemtechnieken aangereikt om bewuster met mijn stem om te gaan.

Vicky Monsieurs - Corporate Training Manager, Liberty Global International

Crisiscommunicatie

De cursus beantwoordde integraal aan mijn verwachtingen. De trainer was geweldig goed zowel inhoudelijk als de wijze waarop de training gegeven werd. Ik heb nu meer inzicht hoe bepaalde vragen van de media te beantwoorden en welke technieken hiervoor gebruikt kunnen worden.

Jan François - Corporate Affairs Manager - Kuwait Petroleum

Presenteren met Prezi

Ik wou graag technisch Prezi onder de knie krijgen en tips krijgen in verband met het presenteren. Mijn verwachtingen werden helemaal ingelost. De uitleg over Prezi was perfect om te kunnen starten en tijdens de sessies werden heel wat tips meegegeven omtrent het presenteren.

Marc Reynders - Voorrangsbeleid Brussel

Kom gratis in de pers

Ik heb geleerd hoe pers efficiënt te benaderen met een goede boodschap. Daarnaast heb ik ook heel wat ideeën en inspiratie gekregen van de andere deelnemers.

Maud Collée - Communication Officer, Henkel Benelux

Succesvol prospecteren

Ik wilde vooral mijn schroom overwinnen om te prospecteren per telefoon, structuur te kunnen brengen in een prospectiegesprek en hoe om te gaan met tegenargumenten. Tijdens de training gingen we meteen concreet aan de slag met oefeningen en camerafeedback. Ik leerde gebruik te maken van mijn eigen mentale ingesteldheid, positieve woordkeuze en de doelstelling van het gesprek voor ogen te houden.

Ingrid Robberechts - Joos Consulting

Mindmapping

Een zeer praktische opleiding. Je kan er direct mee aan de slag om je dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen: bijvoorbeeld een telefonisch gesprek met een klant noteren, je eigen activiteiten overzichtelijk bijhouden en structuur brengen in je taken en plannen.

Elly Peeters - Marketing Assistant, IMCD Benelux