Onze klanten aan het woord

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
UZGentNieuwe trends in presentatietechnieken100%
ReferenceSpreken voor een groep92%
Medi-mineProfessioneel telefoneren en klachten behandelen73%
CregTime Management96%
DGZSpreken voor een groep90%
CREGTime Management95%
CREGTime Management93%
IntraduraMindmapping80%
IRISTEAM ASBL-VZWMindmapping100%
CREGTime Management98%
CREGTime Management86%
DGZ-VlaanderenSpreken voor een groep85%
ReferenceSpreken voor een groep80%
DGZSpreken voor een groep75%
DGZ-Vlaanderen Spreken voor een groep93%
GreenfishInsights Discovery Training77%
GreenfishInsights Discovery Training80%
RenewiSpreken voor een groep88%
RenewiSpreken voor een groep100%
RenewiSpreken voor een groep95%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Communicatievaardigheden

Ik wou vooral technieken aanleren om beter feedback te kunnen geven. Deze verwachting werd volledig ingelost, we zagen zelfs meer dan dit. Ik heb techniek geleerd om kalm te blijven, beter te communiceren en ervoor te zorgen dat anderen zich bij problematische feedback niet opwinden.

Krystyna Krywen - Agataal

Mindmapping

Een zeer praktische opleiding. Je kan er direct mee aan de slag om je dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen: bijvoorbeeld een telefonisch gesprek met een klant noteren, je eigen activiteiten overzichtelijk bijhouden en structuur brengen in je taken en plannen.

Elly Peeters - Marketing Assistant, IMCD Benelux

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik spreek vaak voor groepen en wou graag mijn stem leren gebruiken zonder deze te forceren of te vermoeien. Door de praktijkgerichte oefeningen, die ook gemakkelijk thuis te doen zijn, kan ik meteen aan de slag. De leuke sfeer in de groep en de rustige aanpak van de docent waren een bijkomend pluspunt. Deze opleiding kwam voor mij als geroepen!

Sanne Peeters - Zorgbedrijf Antwerpen

Elevator Pitch

Ik wou leren op een professionele manier een boodschap krachtig overbrengen. Oefenen voor de camera was een beetje vreemd maar heeft me aangenaam verrast. Jezelf bezig zien en horen, van daar uit vertrekken om te kijken wat er beter kan.
Ik heb me beter leren kennen door het camerawerk. Het is belangrijk dat je van in het begin een presentatie levendig houdt. Ik ga dit ook en alle andere tips toepassen voor mijn publiek. Ik heb super veel bijgeleerd.

Glen Christiaens - Gewestelijke Maatschappij voor Woningbouw

Time Management

Ik wou graag komen tot een betere organisatie van mijn workload en daarbij ook de juiste prioriteiten stellen. De cursus Time Management heeft me dat bijgebracht, maar ook nog veel meer: agendabeheer, effciënter werken met gsm, e-mail en klassement. Met de matrix van Eisenhower kan ik - en ook vele van mijn collega's - direct aan de slag in het bedrijf.

Bert Callebaut - Product Manager, Certis

Preventie van stress en burn-out

In deze cursus heb ik geleerd hoe ik beter kan omgaan met bepaalde stressfactoren die ik zelf niet in de hand heb, en dit op een zeer aangename manier! De workshop was heel to the point en zeer leerrijk. Het is de meest interactieve traninig die ik ooit heb gehad en met een super docent. Ik heb het gevoel dat ik hier echt nog lang de vruchten van ga kunnen plukken.

Tracy Van Maercke - Benteler

Klantvriendelijkheid en klantgericht communiceren

Ik wil Expert Academy hartelijk bedanken voor de training ‘Klantgericht Communiceren’. De feedback was heel positief: alle deelnemers waren zeer enthousiast en ze vonden het een hele geslaagde en leerrijke opleiding.

Marcelle Soons - Mercer Belgium

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik wou vooral mijn uitspraak verbeteren en leren luider te spreken. We hebben zeer nuttige tips gekregen en dankzij de persoonlijke aanpak was er voldoende ruimte om iedereen aan bod te laten komen.

Evelien Willems - Bank van Breda

Mediatraining

De mediatraining bij Expert Academy is een van de betere opleidingen die ik reeds in mijn rijke carrière heb mogen volgen. De workshop was op maat en zeer sterk gericht op de praktijkervaring.

Elias Van Quickelborne - Projectingenieur - MDK afdeling kust