Tevreden klanten

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
AcumenBasiscursus Leidinggeven78%
Tenneco Automotive Europe bvCoachend en Empathisch Leidinggeven90%
Adient Belgium BvCoachend en Empathisch Leidinggeven89%
Hulpkas voor WerkloosheidsuitkeringenCoachend en Empathisch Leidinggeven85%
ProximusConflicthantering95%
GraficoSocial Media Marketing80%
Envalior LANXESS Performance Materials nvConflicthantering91%
ColruytMediatraining - Omgaan met de pers89%
ColruytMediatraining - Omgaan met de pers90%
InTouch Solutions nvConsultative Selling - Sales training100%
Eurofins BelgiumConsultative Selling - Sales training82%
Stad BeringenPresentatietechnieken: presenteren met impact90%
Stad BeringenPresentatietechnieken: presenteren met impact85%
SerieuzeNeuzenProfessioneel LinkedIn gebruiken100%
NV Itemedical Consultative Selling - Sales training85%
Chemetall BVInspirerend spreken voor een groep100%
Indie GroupFeedback geven en ontvangen70%
GMI GroupCommunicatievaardigheden85%
GraficoSocial Media Marketing90%
GMI GroupCommunicatievaardigheden90%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Preventie van stress en burn-out

De training rond stress en burn-out was zeer succesvol. Het was precies wat we ervan verwacht hadden en iedereen was blij met de workshop. Hier gaan we zeker nog een vervolg aan geven. Het is een echte aanrader!

Dirk Jacquemyns - ING Investment Management

Conflicthantering

We hebben zoveel handvaten gekregen om conflicten aan te pakken indien deze zich voordoen. Waar grijp je in en waar niet. Ik apprecieer bij deze opleiding vooral het open staan voor alle vragen. Daarom wil ik een score geven van minstens 6 sterren want 5 is te weinig ;) In tegenstelling tot sommige andere opleidingen is deze erin geslaagd om mijn aandacht ten allen tijde bij het onderwerp te houden. Uitstekende workshop!

Dieter Van Damme - AZ St Blasius

Klantvriendelijkheid en klantgericht communiceren

Ik wil Expert Academy hartelijk bedanken voor de training ‘Klantgericht Communiceren’. De feedback was heel positief: alle deelnemers waren zeer enthousiast en ze vonden het een hele geslaagde en leerrijke opleiding.

Marcelle Soons - Mercer Belgium

Professioneel LinkedIn gebruiken

Ik wou graag mijn aanwezigheid en het gebruik van LinkedIn versterken. De cursus overtrof mijn verwachtingen. Het is een heel aangename workshop, erg volledig en super tips meegekregen!

Audrey Koning - LifeKompas

Inspirerend spreken voor een groep

Goed meegevallen? Dat is een understatement! We zijn echt zeer tevreden van het traject dat we met Lies Martens hebben afgelegd. Wat een super fijne dame met zo veel expertise. Lies gaf ons heel veel zelfvertrouwen en we hebben een hoop feedback meteen kunnen toepassen op de presentatie rond ons leiderschapsverhaal.

Kim Vercruysse | Beleidssecretaris - Brandweer Zone Antwerpen

Basiscursus Leidinggeven

Ik wou beter zicht te hebben hoe je het best kan leidinggeven, meer vertrouwen te krijgen en op welke manier je sommige situaties kan aanpakken zodat ik kan groeien als team leader. De cursus was TOP! Ik voelde me direct op mijn gemak, ook al had ik op voorhand een beetje schrik. Er was een goede afwisseling tussen theorie en praktijk waardoor de sessies voorbijvlogen. Ik heb veel bijgeleerd en tips gekregen, waarvoor dank!

Jarich De Rechter - Agrifirm

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik was op zoek naar een manier om mijn stem beter te beheersen, vooral in stressvolle situaties. Tijdens de stemcoaching, kreeg ik concrete ademhalingsoefeningen en stemtechnieken aangereikt om bewuster met mijn stem om te gaan.

Vicky Monsieurs - Corporate Training Manager, Liberty Global International

Minder stress, meer werkplezier

Ik wou graag methodes krijgen om nog efficiënter te kunnen werken. Ik had een reflectie verwacht van waar ik sta en hoe ik dit kon verbeteren in de toekomst. De cursus beantwoorde volledig aan mijn verwachtingen omdat de training hands-on was en gegeven door iemand met voldoende professionele ervaring maar ook levenservaring. Tijdens de training kregen wij tussentijdse terugkoppelmomenten. Nagenoeg ieder punt was nuttig en zeer bruikbaar! Top!

Tom Vanbeckevoort - Infrax

Elevator Pitch

Ik wou leren op een professionele manier een boodschap krachtig overbrengen. Oefenen voor de camera was een beetje vreemd maar heeft me aangenaam verrast. Jezelf bezig zien en horen, van daar uit vertrekken om te kijken wat er beter kan. Ik heb me beter leren kennen door het camerawerk. Het is belangrijk dat je van in het begin een presentatie levendig houdt. Ik ga dit ook en alle andere tips toepassen voor mijn publiek. Ik heb super veel bijgeleerd.

Glen Christiaens - Gewestelijke Maatschappij voor Woningbouw