Onze klanten aan het woord

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
CMSuccesvol netwerken88%
CMSuccesvol netwerken100%
CMSuccesvol netwerken90%
GreenfishTime Management75%
CMSuccesvol netwerken100%
Contrast-lawTeambuilding70%
IntractoTime Management100%
Fe-biSchriftelijke verslaggeving90%
PlantynSuccesvol prospecteren83%
ISK Biosciences Europe N.V.Time Management100%
4CSpreken voor een groep95%
Cegelec NVMinder stress, meer werkplezier80%
4C Spreken voor een groep88%
GreenfishConflicthantering90%
GreenfishSuccesvol onderhandelen85%
GreenfishTime Management82%
IntractoTime Management100%
IntractoTime Management85%
IntractoTime Management90%
CMOvertuigend Communiceren80%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Klantvriendelijkheid en klantgericht communiceren

Ik vond het een heel duidelijke en interessante opleiding en we kregen enorm veel tips en tools aangereikt om ook in moeilijke omstandigheden toch professioneel een klantencontact te kunnen afwerken. De desk-methode en de LEO-techniek zijn twee tools die ik zeker ga toepassen!

Hans Jaques - DGZ

Krachtige slides maken

Ik wou graag leren hoe ik een presentatie beter kan in elkaar steken en meer uitstraling kan geven. Tijdens de training kreeg ik hierover heel wat tips aangereikt. Hiermee kan ik meteen aan de slag. Een uitstekende workshop!

Sam Van Dijk - Artenius Pet Packaging

Presenteren met Prezi

Ik wou graag technisch Prezi onder de knie krijgen en tips krijgen in verband met het presenteren. Mijn verwachtingen werden helemaal ingelost. De uitleg over Prezi was perfect om te kunnen starten en tijdens de sessies werden heel wat tips meegegeven omtrent het presenteren.

Marc Reynders - Voorrangsbeleid Brussel

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik spreek vaak voor groepen en wou graag mijn stem leren gebruiken zonder deze te forceren of te vermoeien. Door de praktijkgerichte oefeningen, die ook gemakkelijk thuis te doen zijn, kan ik meteen aan de slag. De leuke sfeer in de groep en de rustige aanpak van de docent waren een bijkomend pluspunt. Deze opleiding kwam voor mij als geroepen!

Sanne Peeters - Zorgbedrijf Antwerpen

Financieel Management voor niet-financiële functies

Ik wou graag de terminologie uit accountancy uitgelegd krijgen en een overzicht krijgen in hoe financiën worden georganiseerd in een bedrijf. Beide verwachtingen werd volledig ingelost in deze interactieve cursus. Ook het tempo en de manier van aanbrengen van de leerstof was ideaal. Ik kan nu concreet aan de slag met het opmaken van ratio's en het interpreteren van maandoverzichten.

Saskia Lippens - Expert Technologist, VIB

Professioneel LinkedIn gebruiken

Ik wou graag mijn aanwezigheid en het gebruik van LinkedIn versterken. De cursus overtrof mijn verwachtingen. Het is een heel aangename workshop, erg volledig en super tips meegekregen!

Audrey Koning - LifeKompas

Omgaan met moeilijke en agressieve klanten

Met deze training wou ik vooral weten hoe ik moet reageren indien zich een geval van verbale agressie zou voordoen. Ook hoe je een gesprek moet afronden als anderen hun gelijk willen krijgen. Mijn verwachtingen werden volledig ingelost dankzij de vele bruikbare tips.

Anneleen Mannaerts - Vlaamse Gemeenschapscommissie

Succesvol presenteren met of zonder PowerPoint

Sylvie Verleye weet haar kennis zeer levendig over te brengen. De tips rond presenteerstijl, opbouw van de presentatie en het gebruik van PowerPoint waren zeer waardevol. Ik heb meer gekregen dan verwacht. Deze super interessante dag is voorbijgevlogen!

Inge Lauwers - Marketing, LoQutus

Outside the box denken via improvisatie

Deze cursus heeft enkele prachtige voorbeelden en inzichten gegeven hoe we meer dynamiek, spontaniteit en creativiteit kunnen krijgen via 'out of the box' denken binnen ons bedrijf.
De training voldeed volledig aan de verwachtingen. Er was een zeer goede interactie in de groep en de docent is een geboren talent om informatie op een correcte, opbouwende doch open manier door te geven. Super cursus! Een echte aanrader!

Kurt Pappaert - KBC Bank