Tevreden klanten

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
CrasCoachend en Empathisch Leidinggeven88%
Auto 1 GroupMediatraining - Omgaan met de pers90%
Politiezone CARMA GenkMediatraining - Omgaan met de pers100%
TOMRACommunicatievaardigheden95%
FluxysTime Management100%
Delen Private BankPresentatietechnieken: presenteren met impact85%
Roche DiagnosticsPresentatietechnieken: presenteren met impact100%
FluxysTime Management90%
Politiezone CARMA GenkMediatraining - Omgaan met de pers88%
TOMRACommunicatievaardigheden95%
TOMRACommunicatievaardigheden98%
TOMRACommunicatievaardigheden95%
Auto 1 GroupMediatraining - Omgaan met de pers100%
TOMRACommunicatievaardigheden95%
Politiezone CARMA GenkMediatraining - Omgaan met de pers90%
BDOCommunicatievaardigheden81%
iO - IntractoCoachend en Empathisch Leidinggeven95%
TOMRACommunicatievaardigheden100%
Delen Private BankPresentatietechnieken: presenteren met impact100%
TOMRACommunicatievaardigheden100%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Elevator Pitch

Ik wou leren op een professionele manier een boodschap krachtig overbrengen. Oefenen voor de camera was een beetje vreemd maar heeft me aangenaam verrast. Jezelf bezig zien en horen, van daar uit vertrekken om te kijken wat er beter kan.
Ik heb me beter leren kennen door het camerawerk. Het is belangrijk dat je van in het begin een presentatie levendig houdt. Ik ga dit ook en alle andere tips toepassen voor mijn publiek. Ik heb super veel bijgeleerd.

Glen Christiaens - Gewestelijke Maatschappij voor Woningbouw

Krachtige slides maken voor presentaties en webinars

In de cursus kregen we heel wat tips & tricks voor een geslaagde Powerpoint presentatie. Aan de hand van duidelijke do's en don'ts en concrete voorbeelden uit echte presentatie en eigen slides, heb ik geleerd krachtiger presentaties te maken met een heldere structuur. Ook de oefening om te presenteren aan mekaar is bijzonder leerrijk!

Eline Van Hecke - Plantyn

Efficiënt en productief vergaderen

De cursus heeft ons geholpen om efficiënter te vergaderen met het team en om sneller tot beslissingen te komen waarbij ieders mening gehoord wordt. We kregen leuke en interessante tips rond de verschillende stijlen om te vergaderen en het letten op details tijdens een vergadering. Een boeiende training die gerust nog langer had mogen duren.

Reinhilde Cortvrient - Scholengroep Limburg Noord

Succesvol Prospecteren

Ik wou heel graag weten hoe je een 'neen' kunt ombuigen naar een 'ja' tijdens een telefoongesprek voor een afspraak. Via praktijkoefeningen en het formuleren van mogelijke counterantwoorden is dit meteen in de praktijk toegepast. Daarnaast kreeg ik ook zicht op een duidelijke structuur van te volgen punten tijdens prospectie via de telefoon. Ik ben onder de indruk van de positieve lesstijl én de kennis van de trainer.

Tom Van Remoortere - Agora Press

Outside the box denken via improvisatie

Ik heb veel geleerd tijdens deze sessie en het was bovendien nog fun ook. Ik haalde er voor mezelf dingen uit waarvan ik nu weet dat ik eraan moet werken. Deze workshop is een uitnodiging om je grenzen te verleggen. Het is echt out of the box!

Hilde De Meersman - Bond Moyson

Klantvriendelijkheid en klantgericht communiceren

Ik vond het een heel duidelijke en interessante opleiding en we kregen enorm veel tips en tools aangereikt om ook in moeilijke omstandigheden toch professioneel een klantencontact te kunnen afwerken. De desk-methode en de LEO-techniek zijn twee tools die ik zeker ga toepassen!

Hans Jaques - DGZ

Storytelling

Ik wilde de basics van storytelling leren kennen zodat ik die op verschillende terreinen kan
toepassen (vormingen, redactie, alles waar overtuigend vertellen bij komt kijken...)
Ik ben heel tevreden over de cursus. Er was veel interactie en een fijne groepsdynamiek. Ik heb geleerd hoe je geanimeerd kunt vertellen en de aandacht houden van je publiek. Ik vond het ook de persoonlijke feedback een absolute meerwaarde!

Nationaal Verbond Socialistische Mutualiteiten -

Klantvriendelijkheid en klantgericht communiceren

Op een aangename, luchtige manier werd met het team een aantal manieren besproken om het klantencontact nog te verbeteren teneinde een volledige vraag van klant te kunnen afronden. Dit was zonder meer een prima opleiding . Iedereen kwam voldoende aan bod, met het nodige respect voor de sterke en minder sterke punten. Veel bijgeleerd!

José Pauwels - Metaleuven

Lichaamstaal en non-verbale communicatie

Aangezien ik dagelijks afspraken heb met HR-medewerkers, bedrijfsleiders, directeuren, .. is het voor mij belangrijk om snel de non-verbale signalen van je gesprekspartner te herkennen. Doelstelling was hier nuttige tips en herkenningspunten aan te koppelen. Vooral het leren herkennen van non-verbale signalen zal mede door de opleiding een handig instrument zijn die we tijdens onze verkoopgesprekken kunnen gebruiken. Alvast een geslaagde opleiding wat dat betreft!

Frederik Van Langenhove - De Lijn