Onze klanten aan het woord

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
DigipolisTime Management85%
PaneltimProfessioneel LinkedIn gebruiken78%
Le Foyer LaekenoisOvertuigend Communiceren80%
FOD Sociale ZekerheidStorytelling90%
LUON BVStorytelling85%
FOD Sociale ZekerheidStorytelling80%
PaneltimProfessioneel LinkedIn gebruiken80%
PaneltimProfessioneel LinkedIn gebruiken85%
PaneltimProfessioneel LinkedIn gebruiken80%
Atos Belgium nvInsights Discovery Persoonlijkheidsprofiel99%
Etex Services NVTime Management90%
TransysTeambuilding100%
Echo Precast Engineering NVPresentatietechnieken: presenteren met impact98%
TransysTeambuilding100%
DatwylerMediatraining95%
Agentschap IntegratiePresentatietechnieken: presenteren met impact90%
Agentschap integratiePresentatietechnieken: presenteren met impact95%
ConwayConflicthantering85%
Boehringer-IngelheimOmgaan met spreekangst85%
NovartisOvertuigend Communiceren95%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Succesvol onderhandelen

Tijdens deze zeer geslaagde opleiding kon ik de basisbeginselen van onderhandelen onder de knie krijgen alsook kreeg ik een aantal 'kapstokken' aangereikt om gebruik van te maken tijdens onderhandelingen. De tips over lichaamshouding en het aanhouden van rapport tijdens gesprekken, waren uiterst waardevol. Deze verwachtingen werden ingelost en ik kreeg de kans om mijn eigen vaardigheden maar ook zwakheden in te zien tijdens de workshop.

Anthony Poppe - Xirius Advocaten

Consultative Selling - Sales training

Ik wou graag mijn Verdere expertise in sales uitbouwen en nieuwe tips & tricks leren om nog actiever te kunnen luisteren naar de klant. We gingen meteen aan de slag met technieken rond attitude, lichaamstaal en hoe te reageren in bepaalde situaties.
Via de rollenspelen van mezelf en de collega's werden heel wat zaken duidelijk. De aanpak was super. Gisteren opleiding gehad, vandaag al een aantal zaken toegepast. En het werkt!

Petra Vandenheede - Leaseplan Belgium

Inspirerend spreken voor een groep

Mijn doel was om meer vertrouwen te krijgen tijdens mijn presentaties en mijn verwachtingen zijn na de opleiding perfect ingelost. Ik heb geleerd hoe ik oogcontact met het publiek kan opbouwen en ook dat mijn presentaties sterker overkomen, als ik meer rust uitstraal en stil blijf staan.

Guy Geens - Master Tours

Change Management

Deze zeer inspirerende workshop leerde me hoe positief te communiceren in tijden van verandering en ook hoe communiceren met verschillende profielen binnen een team. We hebben het maximum gehad op de korte tijdspanne, dus kon het niet beter.

Kim Coenen - De Lijn

Projectmatig Werken

Deze opleiding bood mij een helder en aangevuld inzicht in projectmanagement, voornamelijk binnen een sturende en strategische context. De modellen die werden besproken waren nieuw voor mij en waren dus een welgekomen aanvulling! Er werd ook veel ingegaan op de vragen en de leefwereld van de cursisten. Diverse elementen waren herkenbaar binnen mijn context. Ik heb veel bruikbare en praktische tips gekregen in deze uitstekende training.

Frank Hoste - Stad Genk

Conflicthantering

Zowel de uitleg als de interactie in de groep waren een echte eye opener voor mij. Bovendien waren de rollenspellen ronduit schitterend. Deze opleiding bracht mij tot nieuwe inzichten. Ik heb er heel wat van opgestoken!

Yasemine Caliskan - Kruidvat

Professioneel LinkedIn gebruiken

De verwachtingen zijn overtroffen door de praktische aanpak en talloze tips & tricks. Ik dacht al heel veel van LinkedIn te weten maar toch heb ik tijdens de opleiding heel wat nieuwe en handige features bijgeleerd.

Iris Arens-Lebrun - Livios

Nieuwe trends in presentatietechnieken

Mijn doel was om een aantal nieuwe technieken te leren in het geven van presentaties. Deze training was voor mij erg interessant en nuttig. Ik heb veel geleerd van nieuwe tips die ik kan gebruiken bij het geven van presentaties aan het management in ons bedrijf.

Maarten Hermans - SONY Belgium

Coachend leidinggeven

In de workshop Coachend Leidinggeven kreeg ik concrete tools en technieken aangereikt om op een motiverende manier mensen aan te sturen. De opleiding werd op maat gebracht zodat aan onze vragen een antwoord werd gegeven. Ik he geleerd mensen hun motivatie en reacties te begrijpen vanuit hun waarden. Ik weet nu ook hoe te analyseren, welke aspecten van een competentie er wel of niet goed zitten zodat er meer aandacht aan gegeven kan worden. Het was een zeer goede opleiding en de tijd vloog gewoon voorbij.

Katleen Claesen - Target Recruitment