Onze klanten aan het woord

Wij streven elke dag naar een maximale klantentevredenheid. Een training of opleiding staat nooit op zich. Wat uiteindelijk telt is het resultaat. Daarom houden we alle tevredenheidsscores bij van onze klanten.

Hieronder vindt u de tevredenheidsscores van de 20 meest recente trainingen. Wij delen deze informatie graag met u. Transparante communicatie vinden we immers heel belangrijk.

BedrijfGevolgde trainingScore
PlantynHBDI-Persoonlijkheidsprofiel92%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden100%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie85%
Syntra VlaanderenElevator Pitch95%
MetsenseTime Management90%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie75%
CmastSchriftelijke verslaggeving85%
WundermanInspirerend spreken voor een groep80%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden97%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie85%
Syntra VlaanderenElevator Pitch90%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie75%
MetsenseTime Management90%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie99%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie75%
Neovia LogisticsManagementvaardigheden99%
TrilationsLichaamstaal en non-verbale communicatie80%
De Duinenwacht VZWLichaamstaal en non-verbale communicatie80%
Syntra VlaanderenElevator Pitch95%
PlantynHBDI-Persoonlijkheidsprofiel90%

Wat onze klanten zeggen over onze opleidingenReferenties

Storytelling

Mijn vragen waren: hoe kan je een verhaal bondig en to the point brengen? Projecten beter (intern) 'verkopen'? Overtuigend en bezield een verhaal/presentatie overbrengen?
Deze vragen werden ruimschoots beantwoord in de workshop storytelling. De cursus had een duidelijke structuur, veel oefenmogelijkheden en er was veel interactie. Dit was zeer leerrijk.
Uit feedback van de anderen leer je toch meer dan je denkt. De trainer was een aangenaam en ervaren lesgever. Hij kende zijn verhaal/vak zeer goed.

Astrid De Schrijver - Volta

Communicatievaardigheden

In deze training heb ik geleerd op een constructieve, onderhandelende manier te communiceren en zo meer welwillendheid te krijgen bij de tegenpartij. De cursus heeft mij heel wat inzichten bezorgd die nu al hun vruchten afwerpen. Een zeer boeiende en praktijkgerichte training!

Mathias De Schrijver - IPS Belgium

Instagram voor bedrijven

Ik wou graag een beter inzicht krijgen in hoe Instagram precies werkt. Aan het begin van de cursus werd elke deelnemer persoonlijk gevraagd naar de eigen verwachtingen en zo kwamen we al meteen tot de inhoud van de cursus. Heel aangenaam en boeiend. Ik kreeg bovendien zeer concrete tips rond inplannen en betere posts maken. Gewoon top!

Liesbeth Vandepitte - Universiteit Gent

Assertiviteitstraining - Assertief communiceren

Ik wou graag beter leren grenzen stellen in conversaties, zonder agressief of arrogant over te komen en zo nog beter functioneren in mijn rol als buffer tussen teamleden. Mijn verwachtingen werden tijdens deze interactieve workshop volledig ingelost. Dankzij de DESC-methode leerde ik een techniek om emoties los te koppelen van mededelingen en het onderscheid te maken tussen gedrag en karakter. De interactie met de groep en de vlotte aanpak zorgden bovendien voor een zeer aangename opleidingservaring, ondanks de verschillende karakters in ons team.

Nele Dekeyzer - Innovation Manager, Creax

Stemcoaching en uitspraaktechnieken

Ik was op zoek naar een manier om mijn stem beter te beheersen, vooral in stressvolle situaties. Tijdens de stemcoaching, kreeg ik concrete ademhalingsoefeningen en stemtechnieken aangereikt om bewuster met mijn stem om te gaan.

Vicky Monsieurs - Corporate Training Manager, Liberty Global International

Time Management

Ik wilde graag technieken leren om te komen tot een betere tijdsindeling en prioriteiten te stellen. Op een constructieve manier kreeg ik de juiste tools aangereikt zoals bijvoorbeeld het werken in tijdsblokken. De snelle en gedreven manier van doceren en de prima interactie met de groep maken van deze opleiding een topper.

Geert Bauwens - DAF Trucks

Presentatietechnieken: presenteren met impact

Sylvie Verleye weet haar kennis zeer levendig over te brengen. De tips rond presenteerstijl, opbouw van de presentatie en het gebruik van PowerPoint waren zeer waardevol. Ik heb meer gekregen dan verwacht. Deze super interessante dag is voorbijgevlogen!

Inge Lauwers - Marketing, LoQutus

Effectief delegeren

Ik wou graag tips en tricks ontvangen om beter te 'delegeren' alsook enkele communicatie technieken te verfijnen. Mijn verwachtingen werden ingelost met goede voorbeelden die in een aangename en realistische context werden aangeboden. Ik kan meteen aan de slag met de VAK-tips en diverse technieken rond feedback geven.

Carl Stroykens - Eandis

Nieuwe trends in presentatietechnieken

Mijn doel was om een aantal nieuwe technieken te leren in het geven van presentaties. Deze training was voor mij erg interessant en nuttig. Ik heb veel geleerd van nieuwe tips die ik kan gebruiken bij het geven van presentaties aan het management in ons bedrijf.

Maarten Hermans - SONY Belgium