Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Véronique Hoex

Véronique Hoex

Véronique Hoex is expert in Image Consultancy, Networking, Personal Impact en Non-verbale communicatie. Ze startte haar carrière als communicatieprofessional in de medische sector voor verschillende toonaangevende bedrijven. Dankzij haar jarenlange ervaring in branding, sales en communicatie zorgt zij ervoor dat managers, bedrijfsleiders, medewerkers en salesteams de kwaliteit van hun product of dienst uitstralen. Véronique geeft training en coaching rond volgende onderwerpen: Zakelijke profilering en uitstraling, Communicatievaardigheden, Succesvol Netwerken, Non-verbale communicatie & lichaamstaal, Verkoopstechnieken voor Retailmedewerkers, Klantvriendelijk Telefoneren en Klachten Behandelen, Presentatietechnieken & storytelling, Basis Social Media Marketing (FB, LinkedIn, Instagram…)

Meer informatie
Jan Buermans

Jan Buermans

Jan Buermans is afgestudeerd als Master in de Communicatiewetenschappen en startte zijn loopbaan in sales bij de Gouden Gids. Later werd hij Sales Manager bij Belgacom en Sales Director bij Versatel Telecom. Sinds 2003 wordt hij ten zeerste gewaardeerd om zijn creatieve, inspirerende en doordachte aanpak als internationale trainer, keynotespreker en (personal) business coach/consultant. Tot zijn expertise behoren onder meer : people management & leadership, change management, sales, communicatie (presentatietechnieken, vergadertechnieken, assertiviteit, feedback, delegeren, time management, …). Hij is tevens gecertificeerd HBDI-trainer.

Meer informatie
Harald Van Beeck

Harald Van Beeck

Harald Van Beeck is een communicatietrainer en coach met een passie voor talen. Hij is een expert op het gebied van presentatietechnieken, klantvriendelijkheid en professionele communicatie. Harald is een veelgevraagde presentator en geeft daarnaast stem- en uitspraakcoaching aan professionals. Tot zijn specialiteiten behoren onder meer: Spreken voor Publiek & Presentatietechnieken, Zakelijk communiceren,  Stem- en Uitspraaktechnieken,  Train the trainer, Schriftelijke verslaggeving (Notuleren), Efficiënt e-mail verkeer en Klantgericht communiceren (telefonisch en via e-mail).

Meer informatie
Lieven Buyse

Lieven Buyse

Lieven Buyse studeerde bedrijfscommunicatie en vervolmaakte deze studies met een Master in Marketing aan de Vlerick School voor Management en een Master NLP. Zijn passies zijn internet marketing, klantgerichtheid en resultaatgerichte communicatie. Hij leerde de knepen van het marketingvak zowel in de retail als in de dienstensector en bouwde zijn expertise in communicatie verder uit als zaakvoerder en trainer bij Expert Academy.  Lieven geeft training en coaching rond volgende onderwerpen: Communicatievaardigheden en Assertiviteit, Feedback Geven en Ontvangen, Klantgericht Telefoneren en Communiceren, Omgaan met moeilijke klanten, Verbindende Communicatie en Conflicthantering, Spreken voor een Groep, Algemene Marketing Opleidingen, Sociale Media, Videomarketing, Internet Marketing, Professioneel LinkedIn Gebruiken, Instagram for business…

Meer informatie
Franky Van Hoecke

Franky Van Hoecke

Franky Van Hoecke is een expert op het gebied van leiderschap , communicatievaardigheden , onderhandelingstechnieken , team building en sales training . Hij staat garant voor een pragmatische aanpak met maximale focus op concrete cases en oefeningen in de praktijk. Franky heeft ervaring met zowel managamentopleidingen als productie-omgevingen waarbij hij deelnemers van diverse achtergronden en niveaus op een inspirerende manier weet te enthousiasmeren.  Franky geeft training en coaching rond volgende onderwerpen: Leidinggeven, Change management, Projectmanagement, Time en Prioriteiten Management, Communicatievaardigheden, Assertiviteit, Conflicthantering, Onderhandelingstechnieken, Efficiënt en productief vergaderen, Omgaan met moeilijke en agressieve klanten, Managementvaardigheden, De Roos van Leary,Moeilijke gesprekken voeren en Assertief Leidinggeven.

Meer informatie
Hilde Jacobs

Hilde Jacobs

Hilde Jacobs is een rasechte trainingsprofessional die vooral haar talent inzet voor het verhogen van productiviteit in de bedrijfswereld. Naast sales en communicatie is time management één van haar sleuteldomeinen. Hilde is tevens gecertificeerd Insights Discovery trainer. Sinds 2000 is ze als lector verbonden aan de opleiding Marketing van het PHL Hasselt. Hilde Jacobs is een professionele duizendpoot die van vele markten thuis is. Hilde geeft training en coaching rond volgende onderwerpen: Leidinggeven en Effectief Delegeren, Sales & Succesvolle prospectie, Key Account Management, Klachten behandelen, Klantgericht Communiceren, Presentatie Skills & Elevator Pitch, Assertiviteit & Communicatie skills, Time & Stress Management, Insights Discovery (gecertificeerd), Overtuigend Communiceren, Functioneringsgesprekken Voeren, Feedback Geven en Ontvangen en Moeilijke gesprekken voeren.

Meer informatie