Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Lucas Tavernier

Lucas Tavernier

Lucas Tavernier is een gewaardeerd en professioneel trainer en facilitator.  De grote sterke van Lucas Tavernier is het interactief maken van training en coaching via oefensessies, real life simulaties en rollenspellen.  Lucas is een expert op het gebied van communicatie, assertiviteit, conflicthantering, klantvriendelijkheid, omgaan met moeilijke gesprekken en emotionele intelligentie.  

Meer informatie
Myriam Coperloos

Myriam Coperloos

Expert Myriam Coperloos is perfect tweetalig (NL/FR) en heeft meer dan 10 jaar ervaring als trainer en coach. Tot haar trainingsdomeinen behoren: Leiderschap, Teambuilding, Change Management, Time & Stress Management, Omgaan met klachten, Klantgericht Telefoneren, Salesopleidingen, Communicatietraining en MBTI. Myriam Coperloos is ook coach in Persoonlijke ontwikkeling en EQ.

Meer informatie
Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens is een Vlaams journalist, presentator en reportagemaker.  Robin Vissenaekens begon zijn carrière als reporter voor diverse radio en tv-programma's, waaronder MNM, VTM-nieuws, JOE FM en VRT. Robin heeft een veelzijdige expertise opgebouwd en dat maakt hem een uitstekend mediatrainer en presentatiecoach. Een van zijn sterke kwaliteiten is een moeilijke materie verstaanbaar maken aan een groot publiek.

Meer informatie
Serge Ornelis

Serge Ornelis

Serge Ornelis is trainer, coach en consultant op het vlak van leiderschap, communicatie, conflictmanagement, presentatietechnieken, timemanagement, onderhandelen, vergadertechnieken en diversiteit. Hij staat garant voor praktijkgerichte opleidingen met een pragmatische aanpak.

Meer informatie
Sylvie Verleye

Sylvie Verleye

Sylvie Verleye is expert op het gebied van presentatietechnieken en meer bepaald het professioneel gebruik van PowerPoint. Sinds 2000 geeft zij trainingen, coaching en praktijkgerichte workshops en heeft zij meer dan 1000 PowerPoint presentaties later een enorme ervaring en kennis opgebouwd rond dit thema.

Meer informatie
Tim Verheyden

Tim Verheyden

Tim Verheyden verdiende zijn sporen als journalist, reportagemaker en presentator bij de nieuwsdienst van de VRT. Hij verdiept zich vooral in online media, visual storytelling en de kracht van video marketing.  Tim Verheyden is ook een getalenteerd presentator en keynote spreker. In oktober 2014 verscheen zijn boek ‘How To Story’ (over storytelling) bij Lannoo Campus.

Trainingsonderwerpen

Meer informatie