Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Jo De Poorter

Jo De Poorter

Jo De Poorter is professioneel trainer, management coach en communicatie-expert. Via zijn advies en consulting praktijk heeft Jo De Poorter een ruime ervaring opgebouwd met het succesvol trainen en coachen van managers, bedrijfsleiders en politici in communicatie en presentatietechnieken , mediatraining , het voeren van debatten, cameratraining en overtuigend communiceren. Daarnaast is hij actief als mediaprofessional en heeft in die hoedanigheid talloze teams en medewerkers gemotiveerd en geînspireerd.  Jo De Poorter heeft een directe en no-nonsense aanpak en haalt zijn communicatievaardigheden uit 25 jaar journalistieke en televisie-ervaring en 15 jaar coachingexpertise in de top van de media- politieke- en bedrijfswereld.

Meer informatie
Koen Callaerts

Koen Callaerts

Koen Callaerts is een enthousiaste drietalige trainer, die samen met de cursist op zoek gaat naar originele invalshoeken. Het facilliteren en ontwikkelen van talent is zijn grote passie. Koen heeft een grote affiniteit met mensgerichtheid, relaties, neurofeedback en de werking van het brein. Zijn sleuteldomeinen zijn Snellezen, Mindmapping, Analytisch Denken, Projectmatig Werken, Assertief communiceren, Time Management, Onderhandelen en People Management Skills.

Meer informatie
Youri Younsi

Youri Younsi

Youri Younsi is een enthousiaste trainer/coach met een passie voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.  Zijn kernwoorden: #enthousiast #creatief #rechtdoorzee #toegewijd #openminded Al meer dan 15 jaar ontwikkelt hij zijn expertise in het coachen van mensen op alle niveaus. Managers, verkopers, trainers en coaches deden een beroep op zijn passie voor hun groeiproces.  Youri is gecertificeerd Insight Discovery trainer en geeft opleiding en coaching in de 3 talen: Nederlands, Frans en Engels.  Daarnaast behoren ook volgende topics tot zijn expertise:  Sales Management Communicatie Leiderschap Onderhandelen Feedback

Meer informatie
Alain Grootaers

Alain Grootaers

Alain Grootaers is een ervaren journalist en meertalige coach. Nog tijdens zijn studies werkte hij als verslaggever bij het weekblad Panorama. Later lanceerde hij P-Magazine en Ché en nog later het vrouwenblad Lola. Alain Grootaers is een geboren communicator, heeft een strategisch inzicht in de media en weet als geen ander hoe de pers werkt in Vlaanderen. Tot zijn trainingsonderwerpen behoren onder meer:  Mediatraining Crisiscommunicatie   Persberichten Schrijven   Brainstormtechnieken   Creatief Denken   Presentatietechnieken  

Meer informatie
Kristof Van Royen

Kristof Van Royen

Kristof is een veelzijdige trainer en coach  met een interactieve en pragmatische aanpak. Hij heeft een uitgebreide expertise in volgende domeinen: communicatie, assertiviteit, conflicthantering, leiding geven, klantvriendelijkheid en work/life balans.  Kristof is een gedreven trainer die  op een enthousiaste manier de materie weet over te brengen.

Meer informatie
Tim Verheyden

Tim Verheyden

Tim Verheyden verdiende zijn sporen als journalist, reportagemaker en presentator bij de nieuwsdienst van de VRT. Hij verdiept zich vooral in online media, visual storytelling en de kracht van video marketing.  Tim Verheyden is ook een getalenteerd presentator en keynote spreker. In oktober 2014 verscheen zijn boek ‘How To Story’ (over storytelling) bij Lannoo Campus.

Trainingsonderwerpen

Meer informatie