Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Lieven Buyse

Lieven Buyse

Lieven Buyse studeerde bedrijfscommunicatie en vervolmaakte deze studies met een Master in Marketing aan de Vlerick School voor Management en een Master NLP. Zijn passies zijn internet marketing, klantgerichtheid en resultaatgerichte communicatie. Hij leerde de knepen van het marketingvak zowel in de retail als in de dienstensector en bouwde zijn expertise in communicatie verder uit als zaakvoerder en trainer bij Expert Academy. 

Meer informatie
Lucas Tavernier

Lucas Tavernier

Lucas Tavernier is een gewaardeerd en professioneel trainer en facilitator.  De grote sterke van Lucas Tavernier is het interactief maken van training en coaching via oefensessies, real life simulaties en rollenspellen.  Lucas is een expert op het gebied van communicatie, assertiviteit, conflicthantering, klantvriendelijkheid, omgaan met moeilijke gesprekken en emotionele intelligentie.  

Meer informatie
Mic Adam

Mic Adam

Mic Adam helpt bedrijven en organisaties bij het succesvol implementeren van sociale media als marketing en communicatie tool.  Hij is een gedreven en ervaren marketeer en een expert op het gebied van LinkedIn, Twitter, Facebook en Video marketing zowel voor B2B als voor B2C.

Meer informatie
Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens is een Vlaams journalist, presentator en reportagemaker.  Robin Vissenaekens begon zijn carrière als reporter voor diverse radio en tv-programma's, waaronder MNM, VTM-nieuws, JOE FM en VRT. Robin heeft een veelzijdige expertise opgebouwd en dat maakt hem een uitstekend mediatrainer en presentatiecoach. Een van zijn sterke kwaliteiten is een moeilijke materie verstaanbaar maken aan een groot publiek.

Meer informatie
Serge Ornelis

Serge Ornelis

Serge Ornelis is trainer, coach en consultant op het vlak van leiderschap, communicatie, conflictmanagement, presentatietechnieken, timemanagement, onderhandelen, vergadertechnieken en diversiteit. Hij is een veelgevraagd spreker over verschillende thema’s rond management en communicatie. Serge is ook auteur van diverse boeken rond leiderschap, conflicthantering en management.  Hij staat garant voor praktijkgerichte opleidingen met een pragmatische aanpak.

Meer informatie
Sylvie Verleye

Sylvie Verleye

Sylvie Verleye is expert op het gebied van presentatietechnieken en meer bepaald het professioneel gebruik van PowerPoint. Sinds 2000 geeft zij trainingen, coaching en praktijkgerichte workshops en heeft zij meer dan 1000 PowerPoint presentaties later een enorme ervaring en kennis opgebouwd rond dit thema.

Meer informatie