Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Youri Younsi

Youri Younsi

Youri Younsi is een enthousiaste trainer/coach met een passie voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling.  Zijn kernwoorden: #enthousiast #creatief #rechtdoorzee #toegewijd #openminded Al meer dan 15 jaar ontwikkelt hij zijn expertise in het coachen van mensen op alle niveaus. Managers, verkopers, trainers en coaches deden een beroep op zijn passie voor hun groeiproces.  Youri is gecertificeerd Insight Discovery trainer en geeft opleiding en coaching in de 3 talen: Nederlands, Frans en Engels.  Daarnaast behoren ook volgende topics tot zijn expertise:  Sales Management Communicatie Leiderschap Onderhandelen Feedback Enkele referenties: Eneco , Telenet , Samsung, Orange, Hamilton Bright, SalesQ international , AS Adventure, Sport Oase , Advox , Bayer Healthcare, Univercells , Lampiris , Luminus, Ingeniva, Allianz, NexuZ Health, VOKA

Meer informatie
Serge Ornelis

Serge Ornelis

Serge Ornelis is trainer, coach en consultant op het vlak van management, leiderschap en communicatie.  Serge is ook auteur van diverse boeken rond leiderschap, conflicthantering en management.  Hij staat garant voor praktijkgerichte opleidingen met een pragmatische aanpak. Tot zijn trainingsonderwerpen behoren: Leiderschap, Managementvaardigheden, Change Management, Communicatie, Luistervaardigheid en assertiviteit, Beïnvloedingsvaardigheden, Conflictmanagement in organisaties, Succesvol bemiddelen, Train the trainer, Presentatietechnieken, Onderhandelingstechnieken, Creativiteit, Time management, Projectmanagement en Vergadertechnieken.

Meer informatie
Jo De Poorter

Jo De Poorter

Jo De Poorter is professioneel trainer, management coach en communicatie-expert. Via zijn advies en consulting praktijk heeft Jo De Poorter een ruime ervaring opgebouwd met het succesvol trainen en coachen van managers, bedrijfsleiders en politici in communicatie en presentatietechnieken , mediatraining , het voeren van debatten, cameratraining en overtuigend communiceren. Daarnaast is hij actief als mediaprofessional en heeft in die hoedanigheid talloze teams en medewerkers gemotiveerd en geînspireerd.  Jo De Poorter heeft een directe en no-nonsense aanpak en haalt zijn communicatievaardigheden uit 25 jaar journalistieke en televisie-ervaring en 15 jaar coachingexpertise in de top van de media- politieke- en bedrijfswereld.

Meer informatie
Wim De Vilder

Wim De Vilder

Wim De Vilder is sinds 1996 journalist bij de VRT. Als anker van het Journaal en presentator van diverse televisieprogramma's staat hij met beide voeten in de wereld van de media. Als communicatieprofessional deelt hij al jaren zijn rijke ervaring met het bedrijfsleven op het vlak van presentatietechnieken, camera présence en spreken voor publiek.

Meer informatie
Michel Peremans

Michel Peremans

Michel Peremans geeft training en coaching op het vlak van mediatraining en internationale communicatie. Hij beschikt daarvoor over uitgebreide ervaring als televisiejournalist, redacteur, producer en documentairemaker. Michel Peremans werkte meer dan 16 jaar voor televisie en bekleedde leidinggevende posities als communicatie- en campagne-expert bij internationale organisaties. Als drietalige coach en trainer biedt hij interactieve en professionele opleidingen rond pers, communicatie en media.

Meer informatie
Alain Grootaers

Alain Grootaers

Alain Grootaers is een ervaren journalist en meertalige coach. Nog tijdens zijn studies werkte hij als verslaggever bij het weekblad Panorama. Later lanceerde hij P-Magazine en Ché en nog later het vrouwenblad Lola. Alain Grootaers is een geboren communicator, heeft een strategisch inzicht in de media en weet als geen ander hoe de pers werkt in Vlaanderen. Tot zijn trainingsonderwerpen behoren onder meer:  Mediatraining Crisiscommunicatie   Persberichten Schrijven   Brainstormtechnieken   Creatief Denken   Presentatietechnieken  

Meer informatie