Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Jan de Wieuw

Jan de Wieuw

Jan de Wieuw heeft ruim 25 jaar relevante ervaring in de entertainment- en evenementensector. In deze periode werkte hij op regelmatige basis samen met het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100, Vlaamse Opera en Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties). Daarnaast maakte hij tot op heden van meer dan 350 events een succes bij professionals zoals Eventerprise Vlaanderen, Baseline en Stuurboord. Samen met Danny Kayser is hij zaakvoerder van het evenementenbureau JADA events.

Meer informatie
Jan Frederix

Jan Frederix

Jan Frederix is Licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen en heeft ruim 10 jaar ervaring in Financieel Management bij diverse organisaties, waaronder Belgacom, Kruidvat, Arvato Services en Stad Antwerpen. Dankzij zijn heldere en no-nonsense aanpak slaagt hij er in op een boeiende en levendige manier financieel management toegankelijk te maken voor iedereen.

Meer informatie
Jerko Bozikovic

Jerko Bozikovic

Jerko is een expert op het gebied van assertiviteit, emotionele intelligentie, bewustwording en communicatievaardigheden. Hij studeerde communicatietechnieken, Master Practioner in NLP, Coaching en Counseling' en en is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn. Hij traint fulltime bedrijven in management, assertieve communicatie, leiderschap, conflicthantering, time- en stressmanagement, emotionele intelligentie en vele andere onderwerpen. Jerko Bozikovic is perfect drietalig Nederlands, Frans en Engels.

Meer informatie
Koen Callaerts

Koen Callaerts

Koen Callaerts is een enthousiaste drietalige trainer, die samen met de cursist op zoek gaat naar originele invalshoeken. Zijn sleuteldomeinen zijn Mindmapping, Snellezen en Project Management.

Meer informatie
Kristof Van Royen

Kristof Van Royen

Kristof is een veelzijdige trainer en coach  met een interactieve en pragmatische aanpak. Hij heeft een uitgebreide expertise in volgende domeinen: communicatie, assertiviteit, conflicthantering, leiding geven, klantvriendelijkheid en work/life balans.  Kristof is een gedreven trainer die  op een enthousiaste manier de materie weet over te brengen.

Meer informatie
Lies Martens

Lies Martens

Lies Martens is trainer en coach die deelnemers telkens weer op een inspirerende en motiverende manier tot groei aanzet. Haar trainingsdomeinen zijn media, communicatie, time management  en spreken voor een groep. Ze  presenteerde jarenlang de consumentenprogramma's ‘Ombudsjan’ en ‘Klant of koning’ op de openbare omroep  en a ls media professional analyseert ze de fouten die bedrijven maken wanneer ze in crisissituaties met de pers communiceren.  Anderen bewust maken van hun uitdagingen en kwaliteiten is een van haar sterke punten. 

Meer informatie