Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Jerko Bozikovic

Jerko Bozikovic

Jerko is een expert op het gebied van assertiviteit, emotionele intelligentie, bewustwording en communicatievaardigheden. Hij studeerde communicatietechnieken, Master Practioner in NLP, Coaching en Counseling' en en is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn. Hij traint fulltime bedrijven in management, assertieve communicatie, leiderschap, conflicthantering, time- en stressmanagement, emotionele intelligentie en vele andere onderwerpen. Jerko Bozikovic is perfect drietalig Nederlands, Frans en Engels.

Meer informatie
Lies Martens

Lies Martens

Lies Martens is trainer en coach die deelnemers telkens weer op een inspirerende en motiverende manier tot groei aanzet. Haar trainingsdomeinen zijn media, communicatie, time management  en spreken voor een groep. Ze  presenteerde jarenlang de consumentenprogramma's ‘Ombudsjan’ en ‘Klant of koning’ op de openbare omroep  en a ls media professional analyseert ze de fouten die bedrijven maken wanneer ze in crisissituaties met de pers communiceren.  Anderen bewust maken van hun uitdagingen en kwaliteiten is een van haar sterke punten. 

Meer informatie
Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens is een Vlaams journalist, presentator en reportagemaker.  Robin Vissenaekens begon zijn carrière als reporter voor diverse radio en tv-programma's, waaronder MNM, VTM-nieuws, JOE FM en VRT. Robin heeft een veelzijdige expertise opgebouwd en dat maakt hem een uitstekend mediatrainer en presentatiecoach. Een van zijn sterke kwaliteiten is een moeilijke materie verstaanbaar maken aan een groot publiek.

Meer informatie
Lucas Tavernier

Lucas Tavernier

Lucas Tavernier is een gewaardeerd en professioneel trainer en facilitator.  De grote sterke van Lucas Tavernier is het interactief maken van training en coaching via oefensessies, real life simulaties en rollenspellen.  Lucas is een expert op het gebied van communicatie, assertiviteit, conflicthantering, klantvriendelijkheid, omgaan met moeilijke gesprekken en emotionele intelligentie.  

Meer informatie
Gilles Delvaulx

Gilles Delvaulx

Sinds 2000 geeft Gilles opleidingen rond communicatie, conflicthantering, omgaan met verbale agressie, klantgerichtheid, sales en spreken voor publiek. Dit zowel voor groepen als in personal coaching. Daarnaast wordt hij geregeld gevraagd als gastheer voor allerhande evenementen.   Zijn stijl als coach, trainer en speaker is verbindend, positief, empathisch, creatief en vooral dicht bij de mensen.

Meer informatie
Serge Ornelis

Serge Ornelis

Serge Ornelis is trainer, coach en consultant op het vlak van leiderschap, communicatie, conflictmanagement, presentatietechnieken, timemanagement, onderhandelen, vergadertechnieken en diversiteit. Hij is een veelgevraagd spreker over verschillende thema’s rond management en communicatie. Serge is ook auteur van diverse boeken rond leiderschap, conflicthantering en management.  Hij staat garant voor praktijkgerichte opleidingen met een pragmatische aanpak.

Meer informatie