Jim Nkolo

Jim Nkolo is een trainer in diversiteit, inclusie en gelijkheid op de werkplek, en tevens een enthousiaste businesscoach. Als start-up coach begeleidt hij eveneens ondernemers en professionals om hun doelen te bereiken en hun volledige potentieel te benutten. Jim gelooft sterk dat met de juiste mentaliteit, strategieën en ondersteuning iedereen in staat is om succes te behalen en hun visie werkelijkheid te laten worden.

Hij hanteert een hands-on aanpak die is gericht op het helpen van individuen bij het identificeren van hun sterke punten, het overwinnen van obstakels en het nemen van actie om de gewenste resultaten te behalen. 

Met een schat aan ervaring in het begeleiden van bedrijven en teams, heeft Jim een diepgaand begrip van de uitdagingen en kansen die diversiteit met zich meebrengt. Zijn trainingen zijn doordrenkt van inzichten en praktische strategieën, en hij gelooft dat het stimuleren van een inclusieve cultuur niet alleen ethisch verantwoord is, maar ook een krachtig concurrentievoordeel biedt.

Video: "Diversiteit en Inclusie"