Volg 2 gratis workshops op zaterdag 7 februari 2015

over Time management, stress management, teambuilding, workshop, netwerken, networking

workshop1.jpg

We zoeken kandidaten om gratis deel te nemen aan 2 interactieve workshops rond teambuilding. Onder vakkundige begeleiding van Benjamin Ball en Véronique Hoex komen we tot een betere work/life balans met minder stress en leren we onze uitstraling en impact te vergroten via personal branding. 

 

Jij bent de ster in deze 2 gratis workshops rond work/life balans en personal branding.

 • Wanneer: zaterdag 7 februari 2015 van 13u30 tot 18u
 • Waar: Loft 26, Sint-Salvatorstraat 18 / 104 te 9000 Gent (Je krijgt een routebebeschrijving bij bevestiging)
 • Wat: Je neemt deel aan 2 workshops rond work/life balans (preventie van stress en burnout) en personal branding (hoe meer impact en charisma uitstralen)

Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt


Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?

 • We zoeken gemotiveerde, enthousiaste personen die actief willen deelnemen aan beide workshops en vrij zijn op zaterdag 7 februari 2015 van 13u30 tot 18u
 • Tijdens de workshops worden beeldopnames gemaakt voor een korte trailer. Je hebt er dus geen probleem mee om in beeld te komen tijdens en eventueel na de workshops voor een korte reactie. (bekijk hier een voorbeeld van een vorige workshop)
 • Je bent ouder dan 18 jaar en Nederlandstalig.

 

Wat houden deze workshops precies in?

Omgaan met stress voor een betere work-life balans - met Benjamin Ball

In deze workshop leer je hoe een perfect evenwicht te creëren tussen werk en privéleven en hoe je op een positieve manier kunt omgaan met stressfactoren. Je krijgt concrete stress management technieken en vaardigheden voor die situaties waarbij je onder druk moet presteren, maar die je algemeen welzijn en dat van je bedrijf ten goede komen.

Personal Branding - met Véronique Hoex

Hoe kom jij over in business? Zegt jouw lichaamstaal en uitstraling hetzelfde als de woorden die je uitspreekt? Wil jij weten hoe anderen je zien?

In het professionele leven kun je onmogelijk aan je zakenpartner vragen hoe je overkomt bij je negotiatie, je public speech of je verkoopgesprek. Door deze workshop krijg jij de mogelijkheid om feedback te ontvangen over hoe je businesspartners je NU zien . Je wordt je bewust van de te verbeteren punten en je stelt een individueel actieplan op. Je leert om je "gewenste imago" te vertalen naar lichaamstaal, attitude en outfit. Zo kom je daadkrachtig en authentiek over en verhoog je je succesratio.


 

Hoe ziet deze dag er uit?

 • 13u30 Ontvangst
 • 14u00 Start workshop Work/Life balans
 • 15u00 Pauze
 • 15u15 Start workshop Personal Branding
 • 18u00 Einde

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Schrijf je in voor deze unieke gratis workshops met Véronique Hoex en Benjamin Ball op zaterdag 7 februari 2015 in Gent. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!