De meest bekeken Youtube videos van 2015

over Presentatietechnieken, Consultative selling, Spreken voor publiek, Presenteren met powerpoint, stress management

youtubescreen.jpg

Op de Youtube pagina van Expert Academy krijg je gratis toegang tot trainingsvideo's rond management, communicatie, assertiviteit, presentatietechnieken, time management en nog veel meer.

Expert Academy laat experts aan het woord die je concrete tips en technieken aanleren in korte, krachtige en duidelijke video's. 

Nuttige tips en tricks rond diverse onderwerpen zoals communicatie, assertiviteit, time management, leiderschap, presentatietechnieken en nog veel meer vind je op de Youtube pagina van Expert Academy.

  • Welke video's werden in 2015 het meest bekeken?
  • Welke thema's spreken het meest aan?
  • Welke video's kregen de hoogste waardering?

 

De top 3 trainingsvideo's van 2015

 

1. Omgaan met spreekangst

Zelfs de meeste ervaren sprekers hebben wel eens last van zenuwen en spreekangst bij een presentatie. Het verschil is dat deze beroepssprekers beter weten om te gaan met zenuwen, presentatiestress en spreekangst. In deze video legt presentatiecoach Sylvie Verleye uit hoe het komt dat je deze stress ervaart, welke processen zich afspelen in je brein en hoe je efficiënt de spreekangst te lijf kan gaan. Bibberende stem, bevende handen, droge mond en onzekerheid zijn voortaan verleden tijd. 

Meer info: presentatietechnieken en spreken voor een groep

 

2. Meer succes in sales: gouden tip

Meer succesvol zijn in sales? Hierbij alvast een gouden tip. Van alle verkooptechnieken is één magische vraag die je zeker in toolbox moet hebben zitten als de klant weerstand toont of zich kritisch opstelt. Laat ons eerlijk zijn: succesvol zijn in sales is geen gemakkelijke zaak. Klanten worden steeds mondiger, de concurrentie steeds scherper. In deze video legt Jan Buermans uit hoe je met één heel eenvoudige vraag het sales gesprek een andere wending kunt geven..

Meer info: Consultative selling en succesvol prospecteren 

 

3. Beter omgaan met stress

Enige mate van stress ervaren tijdens het werk kan positieve resultaten hebben, maar een te hoge dosis stress is vaak problematisch. In deze video reikt stresscoach Banjamin Ball 5 concrete tips aan om een perfect evenwicht te creëren tussen werk en privéleven. Zo leer je op een positieve manier om te gaan met stressfactoren.

Meer info: Omgaan met stress en time management