Hoe krijg je meer erkenning van je baas? Verhoog zo je de promotiekansen

over motivatie, leiderschap

erkenningkrijgen.png

Heb je het gevoel dat je inspanningen niet worden opgemerkt, ook al doe je zo hard je best? Uit onderzoek blijkt dat 76% van de Belgische werknemers zelden of nooit een complimentje krijgt van hun manager. Dit gebrek aan erkenning is de oorzaak van veel ontevredenheid en frustratie op het werk. 

Elke dag geef je het beste van jezelf, je slooft je uit, leidt projecten, komt met nieuwe ideeën en waakt over de kwaliteit van je output. En toch kom je geen stap verder. Je kan evengoed staan roepen in de woestijn.

Wordt je harde werk vaak over het hoofd gezien door je baas of je collega’s? Heb je het gevoel dat je niet de waardering en erkenning krijgt die je verdient?

Erg frustrerend, want je wil natuurlijk wel de vrucht van je inspanningen verzilverd zien. En op een positieve manier uitblinken bij je baas of manager.

Hoe pak je het aan om de erkenning te krijgen die je verdient en top of mind te worden bij je leidinggevende? Er is een zeer eenvoudige en doeltreffende manier om er voor te zorgen dat je manager je een fantastische medewerker vindt: zet geen apen op zijn schouder.

Benieuwd wat dit betekent? En wil je graag dat je manager je voortaan dankbaar en erkentelijk is? Bekijk dan onderstaande video, waarbij communicatie-expert Jan Buermans uitlegt hoe je daarbij best te werk gaat.

 Wedden dat je binnenkort in de bovenste schuif ligt bij je baas?

Bekijk hier de video:

Meer info: www.expertacademy.be/nl/leiderschap