Overtuigen als spreker met deze e-learning

over Presentatietechnieken, Spreken voor publiek, Presenteren met powerpoint, powerpoint slides maken, Presentatie beginnen, e-learning

overtuigudemy.jpg

Wil je een cursus volgen rond presentatietechnieken maar ontbreekt je de tijd of het budget? Nu zijn er twee alternatieven: het boek of de e-learning waarbij je zelf op je eigen tempo je presentatievaardigheden kan verbeteren. 

Vaak merken we dat professionals hun presentatietechnieken willen verbeteren maar niet steeds de tijd of het budget hebben om een opleiding te volgen. Daarom ontwikkelen op basis van de praktische presentatietips van onze experts een e-learning cursus waarbij je op je eigen ritme en tempo je presentatietechnieken kan verbeteren.

De e-learning cursus omvat 1,5h lesmateriaal en bovendien krijg je het handboek 'Overtuig als spreker' er gratis bovenop. Ideaal is het om de e-learning te combineren met een one-to-one coaching of een oefensessie waarbij een van onze trainers je helpt om de technieken nog beter onder de knie te krijgen via praktijksessies en oefeningen (vaak met camerafeedback).

Bekijk hier een gratis preview

Wat houdt de cursus in?

De cursus "Overtuig als Spreker" gidst u door alle onderdelen van een succesvolle presentatie.
Hoe zorg je ervoor dat je boodschap duidelijk is en blijft plakken? Met welke technieken kan je verhaal visueel en non-verbaal versterkt worden? Hoe overtuigend en met impact presenteren naar klanten, directie, of collega's tijdens een vergadering? In deze e-learning leer je van presentatie experts hoe een publiek te inspireren en tegelijkertijd welke valkuilen je absoluut moet vermijden voor een geslaagde en succesvolle presentatie.

Bekijk hier een gratis preview