Mediatraining boek en e-learning

over persbericht, e-learning

mediaimage.001.jpg

Ben je woordvoerder bij een bedrijf of organisatie? Of ben je bedrijfsleider en wil je de contacten met de pers en de media versterken? Dankzij het handboek en de e-learning mediatraining leer je optimaal te communiceren met journalisten, zowel in goede als in minder goede tijden.

Of je het nu wil of niet, als ondernemer kun je zomaar een journalist met een microfoon of een camera voor de neus krijgen. Wat heb je dan te vertellen en hoe reageer je op de juiste manier? Wanneer zeg je te veel en wanneer zeg je te weinig? Hoe voorkom je dat je negatief in het nieuws komt?

In deze praktisch opgezette en complete e-learning leer je echt alle kneepjes om effectief en geloofwaardig om gaan met de media.

Onder deskundige begeleiding van mediatrainer Lies Martens leer je in 15 hoofdstukken hoe je succesvol communiceert met de pers of de media.  Je krijgt een inzicht in de werking van een redactie, hoe journalisten te werk gaan, hoe je een sterk persbericht schrijft, wat het nut of de onzin is van persconferenties en hoe je in geval van een crisis de pers vakkundig te woord staat.

Deze e-learning is opgezet aan de hand van een aantal levensechte praktijkvoorbeelden en bevat meer dan 1 uur videomateriaal.

Duur

De e-learning 'Mediatraining' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan ook de ondersteunende lesmaterialen zoals templates en het volledige handboek 'Mediatraining - Een gids om uit te blinken in de pers'. Je volgt de lessen op je eigen tempo zowel op pc, laptop, tablet of smartphone en je kan op elk gewenst moment inpikken. Je hebt levenslang toegang tot de cursus.

Wat houdt deze e-learning in?

De cursus ' Mediatraining' bestaat uit:

  • Praktische tips in 15 overzichtelijke modules
  • Ongeveer 1 uur videomateriaal met concrete voorbeelden
  • Gratis handboek
  • Oefentemplate persbericht
  • Afsluitende test
  • Samenvatting

Certificaat

Op het einde van de cursus ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.

 

-> Bekijk hier een gratis preview van de e-learning Mediatraining

-> Download hier het handboek in pdf-formaat