Gratis workshops op 23 september 2023

over gratis workshops

workshopbusiness.jpg

Wil jij graag proeven van 3 inspirerende workshops? 

We zoeken enthousiaste deelnemers voor onze gratis workshops op zaterdag 23 september. Op het programma: een namiddag interactieve workshops rond Diversiteit en Inclusie, Bouwen aan vertrouwen en Storytelling. Niet te missen!

Grijp je kans en neem deel aan deze 3 gratis workshops.
 
  • Wanneer: zaterdag 23 september van 13u tot 18u
  • Waar: Xavier, Destelbergen (nabij Gent) 
  • Wat: Je neemt deel aan 3 workshops
 
Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?
 
We zoeken gemotiveerde, enthousiaste personen die actief willen deelnemen aan 3 opeenvolgende workshops en vrij zijn op zaterdag 23 september 2022 van 13u tot 18u
Tijdens de workshops worden beeldopnames gemaakt voor een korte trailer. Je hebt er dus geen probleem mee om in beeld te komen tijdens en eventueel na de workshops voor een korte reactie. (bekijk hier een voorbeeld van een vorige workshop)
Je bent ouder dan 18 jaar en Nederlandstalig.
Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt!
 
 
Wat houden deze workshops precies in?
 
Diversiteit en Inclusie - met Jim Nkolo
Deze sessie biedt enkele tips en inzichten voor het opbouwen van een inclusieve werkomgeving en benadrukt de noodzaak en voordelen ervan. Het omarmen van diversiteit op de werkplek biedt niet alleen aantoonbare voordelen voor de prestaties van het bedrijf, maar draagt ook bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin elke werknemer zich gewaardeerd en gehoord voelt. 
 
Bouwen aan vertrouwen - met Merel De Vleeschouwer 
Een verhoogd niveau van vertrouwen bevordert de samenwerking, groei en authenticiteit binnen teams. In deze interactieve workshop krijgen we op een verfrissende manier inzichten aangereikt om de betrokkenheid en het engagement van collega's en teamleden te stimuleren.
 
Storytelling is een doeltreffende techniek om je presentatie, idee of project naar een hoger niveau te brengen.  Je krijgt tips om je boodschap kort en krachtig te verpakken zodat de inhoud blijft plakken. Want verhalen brengen mensen in beweging.
 

prioriteitenmatrix

 
Hoe ziet deze dag er uit?
 
13u Ontvangst met koffie en frisdrank
13u30 Diversiteit en Inclusie - Jim Nkolo
14u30 Bouwen aan vertrouwen - Merel De Vleeschouwer 
15u30 Break
16u Storytelling - Marianne Cap
17u Netwerkdrink
18u Einde
 
 
Hoe kan ik me aanmelden?
 
Via onderstaand formulier kan je jezelf kandidaat stellen voor deze unieke gratis workshops op zaterdag 23 september 2023.
 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!  


ReactiesWat vinden anderen van dit artikel?