Online Opleidingen

over e-learning, online leren

A-unlimited.png

Ben je op zoek naar een flexibele manier om je vaardigheden en kennis uit te breiden? Verken dan de online opleidingen van Expert Academy.

Met onze uitgebreide ervaring in online leren hebben we boeiende, interactieve en vooral effectieve opleidingen samengesteld.

Online leren heeft de deuren naar een breed scala aan opleidingen geopend, waardoor je vanuit het comfort van je eigen omgeving nieuwe vaardigheden kunt leren. Of je nu geïnteresseerd bent in assertivieit, overtuigend communiceren, time management, presentaties geven of zelfs leiderschap, de mogelijkheden zijn uitgebreid.

Communicatie cursus online online cursus klantgericht communiceren online cursus leiderschap
online cursus time management online cursus presentatie online cursus klantgericht schrijven
online cursus linkedin online cursus mediatraining online cursus volgen

 

Online opleidingen: leren is fun

Onze online opleidingen zijn volledig in huis gemaakt en dragen het kwaliteitslabel van Expert Academy. Met een tijdinvestering van een paar uur kan je op je eigen tempo en waar en wanneer je maar wil je vaardigheden bijschaven. 

Na het volgen van de cursus krijg je een deelnamcertificaat en kan je ook het handboek van de opleiding downloaden.

Het aanbod blijft groeien, dus er is voor elk interessegebied wel iets te vinden. Een uitstekende kans om voortdurend bij te leren, je vaardigheden uit te breiden of zelfs een nieuwe carrière te starten.

Kies je onderwerp:

 

Voordelen van online opleidingen 

Flexibiliteit en Toegankelijkheid

De cursussen zijn overal en op elk moment beschikbaar, op je laptop, tablet, smartphone of desktop Dit maakt leren super flexibel en toegankelijk. Je hebt enkel een internetverbinding nodig

Eigen Tempo

Hapklare learning snacks zorgen er voor dat je gemakkelijk op je eigen tempo kunt leren. Drukke agenda? Even een adempauze inlassen? Je pikt gewoon in waar je gebleven bent en je kan elk onderdeel zo veel keer herbekijken als je wil.

Voordelig

Voor een fractie wat je zou betalen aan een live training kan je online een opleiding volgen. Zelfde kwaliteit, zelfde inhoud maar wel minder kosten. 

Up-to-Date Informatie

Het online cursusmateriaal wordt voortdurend bijgewerkt, waardoor je toegang hebt tot de meest recente informatie.

Interactieve Leerervaring

De online cursussen bevatten interactieve elementen, zoals tests, video's, animaties en simulaties, waardoor het leren boeiender en effectiever wordt.

Bekijk hier het volledige aanbod.