In-company training

Expert Academy ontwikkelt graag een opleidingsprogramma op maat. We doen hiervoor een beroep op een ploeg van ervaren docenten, ons eigen team van professionele experten. 

Wat zijn de voordelen van een in-company opleiding?

1. Opleiding op uw maat

Expert Academy werkt de opleidingen op maat van uw bedrijf uit. Vooraf bepalen we samen met u de opleidingsdoelen. We hechten belang aan een grondige voorbereiding en bespreken met u specifieke cases of oefeningen die relevant zijn voor uw bedrijf. Op die manier bent u zeker van een uiterst doeltreffende opleiding. Na de opleiding evalueren we samen de resultaten.

2. De geschikte docent voor uw bedrijf

Expert Academy beschikt over een uitgebreid netwerk van docenten. Daardoor kunnen wij u steeds actuele en praktijkgerichte kennis aanbieden. Afhankelijk van uw wensen en de opleiding die u zoekt, zetten wij de docenten met de juiste competenties en specialisaties in. 

3. Interactief en praktijkgericht

De in company- formule laat een grote interactie toe tussen de cursisten en de docent. De lesgever kan dus optimaal inspelen op de specifieke noden van uw medewerkers zodat de materie direct toepasbaar is binnen het eigen bedrijf.

 4. Kostenefficiënt

U betaalt immers een dagprijs, los van het aantal medewerkers die aan de training of opleiding deelnemen. Dit komt heel wat voordeliger uit dan één of meerdere medewerkers naar een open opleiding sturen.

5. Taal

De trainers van Expert Academy geven geregeld les in het Nederlands, Frans en Engels. Zo kunnen wij tegemoet komen aan de wensen van tweetalige, multinationale en internationale bedrijven.

 

In-company opleidingen praktisch

  • Met onze in-company opleidingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers samen een opleiding aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar.
  • Onze in-company trainingen zijn praktijkgericht en gebaseerd op herkenbare werksituaties en problemen. Elke training van één dag vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.
  • Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één trainingsdag kiezen of voor een traject bestaande uit meerdere opledingsdagen. Theorie wordt steeds afgewisseld met oefeningen en rollenspellen.
  • Bijkomend voordeel van onze in-company opleidingen is dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Voor in-company trainingen geldt doorgaans een maximum van 12 tot 15 deelnemers.

 

Laat een van onze trainers met u contact opnemen voor een persoonlijk voorstel.