Docenten bij Expert Academy

Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens

Robin Vissenaekens is een Vlaams journalist, presentator en reportagemaker. 
Robin Vissenaekens begon zijn carrière als reporter voor diverse VTM‐programma's. Sinds kort is hij eindredacteur op de nieuwsdienst. Robin werkte ook geruime tijd voor de VRT en als reporter voor Vlaanderen Vakantieland. Daarna werd hij een van 
de producers van de radiozender MNM. Robin is tevens gastheer en schermgezicht voor diverse programma's op de regionale zender ATV.

Als ervaren journalist en presentator is Robin Vissenaekens een uitstekend mediatrainer. Een van zijn sterke kwaliteiten is een moeilijke materie verstaanbaar maken aan een groot publiek.

Overzicht van de opleidingen met Robin Vissenaekens

OpleidingOmschrijving

Mediatraining

Hoe gaat u professioneel om met de media en de pers? Wat zegt u tegen journalisten die om een deskundige uitleg vragen? Hoe brengt u uw boodschap doeltreffend over en zorgt u er voor dat uw bedrijf of organisatie optimaal in de media komt? ...

Kom gratis in de pers

In deze training leert u hoe u een waterdicht persdossier kunt samenstellen, op welke manier u de pers het beste aanspreekt en hoe u de effectieve waarde van een gratis persartikel kunt inschatten.

Storytelling

In de cursus ‘Storytelling’ leert u anderen te overtuigen met een goed verteld verhaal en zo je presentatie, idee of project naar een hoger niveau te brengen.

Cameratraining

Spreken of presenteren voor een camera is een vaardigheid die focus, techniek en professionaliteit vraagt. Dit zijn de elementen die worden aangeleerd tijdens deze praktijkgerichte cameratraining.(Ga terug...)