Communicatie & Media

Communicatievaardigheden

Communicatievaardigheden

Deze praktijkgerichte communicatiecursus brengt u op een persoonlijke, interactieve en ervaringsgerichte manier de belangrijkste vaardigheden en tips bij rond effectief communiceren.

Data:  donderdag, 9 november 2017  (Arnhem - Van der Valk Hotel)  -  maandag, 18 december 2017  (Leuven - Brabanthal)  -  maandag, 23 april 2018  (Gent - Expert Academy)  

Lees meer
Overtuigend Communiceren

Overtuigend Communiceren

Deze training brengt u op een interactieve en ervaringsgerichte manier tal van vaardigheden en tips bij met betrekking tot overtuigende communicatie.

Data:  dinsdag, 10 oktober 2017  (Wavre - Best Western Hotel)  -  woensdag, 18 oktober 2017  (Antwerpen - BLUEPOINT)  -  dinsdag, 6 maart 2018  (Gent - Expert Academy)  

Lees meer
Verbindende Communicatie

Verbindende Communicatie

Verbindende communicatie is een absolute must voor een hechte samenwerking binnen bestaande teams, tussen teams of afdelingen onderling en zeker ook naar klanten, partners of medewerkers. Verbindende communicatie opent deuren en zorgt voor een win-win voor alle betrokkenen.

Data:  vrijdag, 6 oktober 2017  (Antwerpen - Expert Academy)  -  woensdag, 21 maart 2018  (Gent - Expert Academy)  -  vrijdag, 18 mei 2018  (Den Haag - NH Atlantic)  

Lees meer
Cameratraining

Cameratraining

Spreken of presenteren voor een camera is een vaardigheid die focus, techniek en professionaliteit vraagt. Dit zijn de elementen die worden aangeleerd tijdens deze praktijkgerichte cameratraining.

Lees meer
Mediatraining

Mediatraining

Hoe gaat u professioneel om met de media en de pers? Wat zegt u tegen journalisten die om een deskundige uitleg vragen? Hoe brengt u uw boodschap doeltreffend over en zorgt u er voor dat uw bedrijf of organisatie optimaal in de media komt? U leert het tijdens deze interactieve en praktijkgerichte training.

Data:  donderdag, 5 oktober 2017  (Leuven - Brabanthal)  -  vrijdag, 2 februari 2018  (Gent - Europahotel)  -  dinsdag, 29 mei 2018  (Antwerpen - BLUEPOINT)  

Lees meer
Spreken voor een groep

Spreken voor een groep

Wilt u graag vol zelfvertrouwen voor een groep spreken? Uw stem, taal en gebaren op overtuigende wijze kunnen gebruiken tijdens een presentatie? Er voor zorgen dat uw boodschap blijft hangen bij het publiek? Kortom: wilt u succesvol een uiteenzetting geven voor een groep? Deze workshop geeft u alle tools om een vlot en boeiend spreker te worden.

Data:  maandag, 2 oktober 2017  (Gent - NH Belfort)  -  donderdag, 23 november 2017  (Zemst - Elewijt Center)  -  donderdag, 7 december 2017  (Wavre - Best Western Hotel)  -  woensdag, 7 februari 2018  (Antwerpen - BLUEPOINT)  -  donderdag, 26 april 2018  (Wavre - Best Western Hotel)  -  maandag, 11 juni 2018  (Roeselare - Hotel Mercure)  

Lees meer
Professioneel telefoneren en klachten behandelen

Professioneel telefoneren en klachten behandelen

De meest voorkomende manier waarop klanten met uw dienst in contact komen, is ongetwijfeld via de telefoon. Klantvriendelijk de telefoon opnemen is dan ook belangrijk voor het imago van het bedrijf. Slaagt u er in de klant een tevreden gevoel te geven? En hoe reageert u op klanten die een klacht hebben of agressief worden?

Data:  donderdag, 30 november 2017  (Antwerpen - Expert Academy)  -  dinsdag, 27 maart 2018  (Roeselare - Hotel Mercure)  

Lees meer
Efficiënt e-mailverkeer

Efficiënt e-mailverkeer

In deze hands-on workshop gaat u meteen aan de slag om uw e-mails efficiënter te beheren, duidelijk en helder uw boodschap te formuleren, meer tijdwinst te behalen door het toepassen van enkele eenvoudige regels en bij te dragen tot het reduceren van de e-mailzondvloed.

Lees meer
Klantgericht schrijven

Klantgericht schrijven

In de cursus schriftelijke en zakelijke communicatie leert u heldere en foutloze brieven, e-mails en andere vormen van correspondentie opstellen. Correcte stijl, grammatica en spelling komen aan bod via concrete praktijkvoorbeelden en direct bruikbare tips. Een must voor iedereen die welbegrepen wil communiceren met klanten, collega's en zakenpartners.

Data:  vrijdag, 9 maart 2018  (Gent - Expert Academy)  

Lees meer
Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie

En plots staat de media voor de deur. Geen enkele organisatie kan het risico van een crisis nog uitsluiten. Een defect product, een intern ongeval, een gerucht op de beurs, een fraudegeval, een staking... In deze interactieve workshop leert u hoe u kunt reageren op een crisissituatie en welke valkuilen u het best vermijdt.

Lees meer
Masterclass spreken voor een groep

Masterclass spreken voor een groep

U dient regelmatig voor een publiek een presentatie of uiteenzetting te geven? U heeft reeds enkele presentatieknepen onder de knie maar wenst als spreker met nog méér impact, overtuiging en authenticiteit te spreken? Dan is deze masterclass ongetwijfeld iets voor u. Na het volgen van deze workshop hangt het publiek ongetwijfeld aan uw lippen.

Lees meer
Succesvol presenteren met of zonder PowerPoint

Succesvol presenteren met of zonder PowerPoint

De cursus "Succesvol presenteren" gidst u door alle onderdelen van een succesvolle presentatie. U krijgt praktische tips waarmee u onmiddellijk zelf aan de slag kunt. U leert optimaal gebruik te maken van krachtige presentatietools zoals PowerPoint. Daarnaast focust de trainer op welke valkuilen u absoluut moet vermijden voor een geslaagde presentatie.

Data:  maandag, 9 oktober 2017  (Antwerpen - BLUEPOINT)  -  dinsdag, 20 februari 2018  (Gent - Europahotel)  -  maandag, 14 mei 2018  (Den Haag - NH Atlantic)  -  dinsdag, 5 juni 2018  (Leuven - Brabanthal)  

Lees meer
Schriftelijke verslaggeving

Schriftelijke verslaggeving

Tijdens deze schrijfopleiding leert u zich in uw schriftelijke communicatie helder en vlot formuleren. Na afloop schrijft u niet alleen sneller, u formuleert uw zinnen ook vlotter.

Lees meer
Interne communicatie

Interne communicatie

In deze praktijkgerichte opleiding belichten we interne communicatie vanuit verschillende invalshoeken: van een theoretische onderbouwing tot succesfactoren voor een intern communicatiebeleid. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden krijgt u een handleiding om zelf een succesvol intern communicatieplan op te stellen.

Lees meer
Nieuwe trends in presentatietechnieken

Nieuwe trends in presentatietechnieken

Hoe kan je als spreker je publiek meenemen in een boeiend en overtuigend verhaal? Red je het nog steeds met een doordeweekse PowerPoint presentatie? Of kan je creatiever uit de hoek te komen? In deze workshop onthult presentatiecoach Sylvie Verleye de impact en mogelijkheden van nieuwe presentatietechnieken.

Lees meer
Presenteren met Prezi

Presenteren met Prezi

In deze praktijkgerichte workshop leert u de ongekende mogelijkheden van Prezi te benutten. Van het maken van je presentatie, inclusief animaties en video tot het presenteren ervan. Na deze boeiende workshop slaat u moeiteloos de brug tussen creativiteit en techniek.

Data:  maandag, 19 maart 2018  (Antwerpen - Expert Academy)  

Lees meer
Workshop communicatie

Workshop communicatie

We hebben allemaal leren fietsen, leren lezen en schrijven, maar hebben we ooit geleerd om duidelijk en efficiënt te communiceren? Tijdens deze interactieve workshop krijgt u direct toepasbare oplossingen aangereikt om uw communicatie performanter en efficiënter te maken.

Lees meer
Terug naar overzicht