Personal Branding

Personal Branding

Hoe kom jij over in business? Zeggen jouw personal branding, lichaamstaal en uitstraling hetzelfde als de woorden die je spreekt? Wil jij weten hoe anderen je zien?


In het professionele leven kun je onmogelijk aan je zakenpartner vragen hoe je overkomt bij je negotiatie, je public speech of je verkoopgesprek. Door deze workshop krijg jij de mogelijkheid om feedback te ontvangen over hoe je businesspartners je NU zien . Je wordt je bewust van de te verbeteren punten en je stelt een individueel actieplan op. Je leert om je "gewenste imago" te vertalen naar lichaamstaal, attitude en outfit. Zo kom je daadkrachtig en authentiek over en verhoog je je succesratio.


Personal branding zorgt ervoor dat je hoger gewaardeerd en vaker gevraagd wordt. Met een effectieve personal branding, hoef je jezelf nooit meer te verkopen.


Heb je deze opleiding gevolgd bij Expert Academy?

Voeg deze toe aan je LinkedIn profiel

LinkedIn Add to Profile button

Doelgroep

De workshop "Personal Branding" is bedoeld voor iedereen die een functie heeft of een beroep uitoefent met een hoge visibiliteit. We denken hierbij aan consultants, sales medewerkers, bedrijfsleiders, managers, pr- en communicatieverantwoordelijken en iedereen die een sterk, positief en authentiek imago wil uitstralen.

Programma

Deze workshop helpt de deelnemers met het bepalen van een strategie om hun imago, waarden, persoonlijkheid en onderscheidende kracht verder te versterken en zichtbaar te maken. Volgende modules komen aan bod:

 • Non-verbale communicatie: impact op het menselijk brein
 • Waarden, missie en potentieel visueel maken
 • Reputatie: online en offline
 • Interactieve feedback van het huidige imago
 • Actieplan: lichaamstaal, attitude, persoonlijkheid, styling, stemgebruik, oogcontact...
 • Personal branding van iedere deelnemer

 

Aanpak

Deze praktijkgerichte training is vooral gebaseerd op concrete oefeningen aan de hand van doelgerichte opdrachten. Deze opleiding wordt steeds aangepast aan de competenties van de deelnemers. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van best practices, in combinatie met duidelijke voorbeelden van DO's en DON'T's uit de praktijk.

Resultaten

Na afloop van de workshop krijg je inzicht in het belang en de mogelijkheden om je onderscheidende waarde en uitstraling verder te ontwikkelen, te versterken en zichtbaar te maken. Je leert je sterke eigenschappen en talenten optimaal in te zetten om meer energie en succes uit te stralen.

In deze praktijkgerichte workshop:

 • Krijg je inzicht in je sterke eigenschappen
 • Ontdek je je persoonlijke visie, missie, passies en drijfveren
 • Versterk je je onderscheidend vermogen
 • Leer je je eigen persoonlijke imago actieplan uit te werken
 • Krijg je inzicht in je blinde vlekken
 • Leer je je sterke eigenschappen nog beter in de verf te zetten

 

Referenties

“Ik had weinig verwachtingen van de cursus 'Personal Impact', maar het was zeer leerrijk voor mij, temeer ik niet wist wat ik kon verwachten. Mijn werkgever had maar een opleiding van één dag voorzien, volgens mij zou een diepere benadering nog meer efficiënt kunnen zijn!.”

Christel Hochsteyn (LBC-NVK)“Véronique haar professionele aanpak levert je een dieper inzicht in je kijk op de wereld en hoe anderen je ervaren. Uitgaande van deze kennis geeft ze je tips en advies opdat je een evenwicht bereikt tussen je persoonlijkheid en je uitstraling. Hartelijk dank Véronique!”

Kathleen Stoffelen (Belgacom)“Véronique heeft zelf een uitzonderlijke en inspirerende uitstraling en dat maakt haar, buiten een ervaringsdeskundige en expert op gebied van stijl en imago, een fantastische coach die anderen kan laten stralen zowel van binnen als van buiten!”

Johan Driessens (3S Consultancy)

 

 

Inschrijven voor deze Open Training

Locatie Taal Data en uren Trainer Prijs
(Excl. BTW)
Inschrijven

GENT - Europahotel, Gordunakaai 59, 9000 Gent

Liggingsplan
NL

Dinsdag 3 oktober 2017 van 9u tot 17u


Max. 12 deelnemers
Véronique Hoex

Véronique Hoex

€ 595,00

Inclusief deelnamecertificaat, persoonlijke checklist, syllabus, verzorgde lunch en koffiepauzes
Geen plaatsen meer beschikbaar

Deze opleiding is beschikbaar als:

Personal coaching

De perfecte oplossing voor wie een intensieve en praktijkgerichte training op maat wenst.

In company training

Als groepstraining voor meerdere medewerkers van uw bedrijf of organisatie.

Compacte Workshop

Een korte, krachtige en intense vorm van training van een halve dag, een avondsessie of een moment naar keuze.

Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat