Gratis workshops op zaterdag 11 mei 2019

over gratis workshops

workshopbusiness.jpg

Wil jij graag proeven van 3 inspirerende workshops? We zoeken kandidaten om op zaterdag 11 mei gratis deel te nemen aan een namiddag interactieve workshops rond Coachend Leidinggeven, Teambuilding en De kracht van Insights Discovery. Onder vakkundige begeleiding van expert Jan Buermans, Véronique Hoex en Hilde Jacobs word je ondergedompeld in enkele sterke teambuildingsoefeningen, leer je de mogelijkheden van het bekende kleurenprofiel Insights Discovery en ontdek je tips om te groeien als coach en als manager. Niet te missen!

Grijp je kans en neem deel aan deze 3 gratis workshops.
 
  • Wanneer: zaterdag 11 mei van 13u tot 18u
  • Waar: BluePoint in Berchem (Je krijgt een routebeschrijving bij bevestiging)
  • Wat: Je neemt deel aan 3 workshops
 
Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?
 
We zoeken gemotiveerde, enthousiaste personen die actief willen deelnemen aan 3 opeenvolgende workshops en vrij zijn op zaterdag 11 mei 2019 van 13u tot 18u
Tijdens de workshops worden beeldopnames gemaakt voor een korte trailer. Je hebt er dus geen probleem mee om in beeld te komen tijdens en eventueel na de workshops voor een korte reactie. (bekijk hier een voorbeeld van een vorige workshop)
Je bent ouder dan 18 jaar en Nederlandstalig.
Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt!
 
 
Wat houden deze workshops precies in?
 
Inspirerend Leidinggeven - met Jan Buermans
Expert Jan Buermans leidt een spannend teambuildingsspel en verwijst, op basis van deze oefening, naar enkele vaardigheden die een goede leidinggevende moet hebben. Ben jij een communicator, een inspirator èn facilitator?
 
In deze workshop onthullen we de mogelijkheden van Insights Discovery, een betrouwbaar en statistisch gevalideerd kleurenprofiel. 
Insights Discovery is een sterk systeem dat uitgaat van onze psychologische voorkeuren. Rood, geel, blauw en groen zijn de basiskleuren om het persoonlijkheidsprofiel van medewerkers te bepalen en zo zelfinzicht, communicatie, productiviteit en organisatieontwikkeling te bevorderen. 
 
Wat werkt om je lief te vinden, is zeker ook interessant op professioneel vlak. Véronique Hoex reikt vooraf enkele handvaten aan, rond Elevator Pitch en Personal Branding. En dan zijn we klaar om te daten! Onder leiding van ‘matchmaker' Véronique gaan we aan de slag.
Daarna is het dringend tijd voor de Marshmallow Challenge, een verrassende teambuildingsoefening.
Véronique Hoex sluit af met een terugkoppeling naar de realiteit en geeft nog nog enkele tips mee.
 
 
Hoe ziet deze dag er uit?
 
13u Ontvangst met koffie en frisdrank
13u30 Inspirerend Leidinggeven
14u30 De kracht van Insights Discovery
15u30 Break
16u Speeddating, Marshmallow Challenge & andere teambuildingsoefeningen
17u Netwerkdrink
18u Einde
 
 
Hoe kan ik me aanmelden?
 
Via onderstaand formulier kan je jezelf kandidaat stellen voor deze unieke gratis workshops op zaterdag 11 mei 2019 in Berchem.
 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!