Thinking Outside the Box

Met deze teambuilding activiteit verlaten we de klassieke paden. Creativiteit, Inspiratie en Improvisatie zijn de kernwoorden van deze actieve workshop. Onze expert legt de link tussen het improvisatietheater en de bedrijfswereld. Zijn specifieke trainingsmethode maakt gebruik van fysische expressie en is gebaseerd op onze werkelijke leefwereld en werkervaring. Dit is een unieke DOE-workshop met een onvergetelijke impact.

Deze workshop is een perfecte invulling van een teambuildingsactiviteit. We streven hierbij naar een positieve interactie tussen werknemers, teamleden, managers…

Verbale en non-verbale expressie wordt gecombineerd met beweging in groep én individueel, steeds met de focus op “fun” en vertrouwen. Uniek in improvisatie is dat de opdrachten zo zijn opgebouwd dat het individu geen tijd heeft om zichzelf te censureren.

Elke deelnemer leert om zich comfortabel te voelen in dit proces, om zich over te geven aan het moment van de impuls en zich open te stellen voor creativiteit en zelfvertrouwen.  De weg is hierbij belangrijker dan het eindresultaat, dus fouten maken mag.

Improvisatieworkshops voeden de creativiteit en assertiviteit, verhogen zelfvertrouwen en positieve communicatie en creëren een onvergetelijke, unieke band met de andere deelnemers en dit alles in een sfeer van humor, lachen en ‘fun’.

Bij deze actieve workshop zijn gemakkelijke kledij en schoeisel aanbevolen.

Video: "Creatief denken"