Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Merel De Vleeschouwer

Merel De Vleeschouwer

Merel De Vleeschouwer is een ervaren trainer en coach die individuen en teams inspireert en motiveert om verder te groeien en hun volledige potentieel te bereiken. Een van de opmerkelijke eigenschappen van Merel is haar vermogen om mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Met haar energieke en inspirerende aanpak weet ze mensen te raken en tot actie te bewegen. Haar grote sterkte is om anderen te helpen hun communicatie effectiever te maken, hun boodschap helder over te brengen, conflicten op te lossen en productiever samen te werken. Door Merel's begeleiding krijgen mensen de ruimte om diepgaand te reflecteren op hun sterke punten en ontwikkelpunten. Ze daagt hen uit om buiten hun comfortzone te treden en hun grenzen te verleggen. Met haar deskundige begeleiding en op maat gemaakte strategieën ondersteunt ze individuen bij het bereiken van persoonlijke en professionele groei.

Meer informatie
Marianne Cap

Marianne Cap

Marianne Cap is een ervaren professional met een Master in de Communicatiewetenschappen. Dankzij ruim 10 jaar ervaring als trainer, spreker en coach heeft Marianne een solide basis opgebouwd in het overbrengen van kennis en het inspireren van anderen. Haar passie voor het vak is duidelijk merkbaar in haar werk, en ze weet anderen te motiveren en te enthousiasmeren. Ze richt zich voornamelijk op thema's zoals communicatie, presentatietechnieken en storytelling. Haar vermogen om concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen en haar publiek te betrekken bij interactieve sessies maken haar een gewilde spreker en coach. Een van de opvallende eigenschappen van Marianne is haar rol als opbouwende criticus. Ze gelooft dat constructieve feedback van cruciaal belang is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze geeft eerlijke en waardevolle input aan degenen die ze begeleidt, waardoor ze hun vaardigheden en capaciteiten verder kunnen verbeteren. Enkele referenties: De Ambrassade Gemeente Willebroek Herw!n Odisee Hogeschool De Landgenoten Gemeente St-Gillis ineos

Meer informatie
Karen Ballegeer

Karen Ballegeer

Karen Ballegeer is een enthousiaste, inspirerende en gepassioneerde trainer die anderen helpt om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren en hun persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Ze is resultaatgericht en heeft een sterke focus op klantgerichtheid en efficiënte communicatie.  Karen heeft meer dan 15 jaar ervaring in leiderschap, communicatie en customer service. Het ontwikkelen van elevator pitches is één van haar expertises.  Daarnaast heeft ze een uniek talent voor het inspireren van anderen en het overbrengen van kennis op een boeiende en effectieve manier.

Meer informatie
Jo De Poorter

Jo De Poorter

Jo De Poorter is professioneel trainer, management coach en communicatie-expert. Via zijn advies en consulting praktijk heeft Jo De Poorter een ruime ervaring opgebouwd met het succesvol trainen en coachen van managers, bedrijfsleiders en politici in communicatie en presentatietechnieken , mediatraining , het voeren van debatten, cameratraining en overtuigend communiceren. Daarnaast is hij actief als mediaprofessional en heeft in die hoedanigheid talloze teams en medewerkers gemotiveerd.  Jo De Poorter heeft een directe en no-nonsense aanpak en haalt zijn communicatievaardigheden uit 25 jaar journalistieke en televisie-ervaring en 15 jaar coachingexpertise in de top van de media- politieke- en bedrijfswereld.

Meer informatie
Wim De Vilder

Wim De Vilder

Wim De Vilder is sinds 1996 journalist bij de VRT. Als anker van het Journaal en presentator van diverse televisieprogramma's staat hij met beide voeten in de wereld van de media. Als communicatieprofessional deelt hij al jaren zijn rijke ervaring met het bedrijfsleven op het vlak van presentatietechnieken, camera présence en spreken voor publiek.

Meer informatie
Michel Peremans

Michel Peremans

Michel Peremans geeft training en coaching op het vlak van mediatraining en internationale communicatie. Hij beschikt daarvoor over uitgebreide ervaring als televisiejournalist, redacteur, producer en documentairemaker. Michel Peremans werkte meer dan 16 jaar voor televisie en bekleedde leidinggevende posities als communicatie- en campagne-expert bij internationale organisaties. Als drietalige coach en trainer biedt hij interactieve en professionele opleidingen rond pers, communicatie en media.

Meer informatie