Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Michel Peremans

Michel Peremans

Michel Peremans geeft training en coaching op het vlak van mediatraining en internationale communicatie. Hij beschikt daarvoor over uitgebreide ervaring als televisiejournalist, redacteur, producer en documentairemaker. Michel Peremans werkte meer dan 16 jaar voor televisie en bekleedde leidinggevende posities als communicatie- en campagne-expert bij internationale organisaties. Als drietalige coach en trainer biedt hij interactieve en professionele opleidingen rond pers, communicatie en media.

Meer informatie
Alain Grootaers

Alain Grootaers

Alain Grootaers is een ervaren journalist en meertalige coach. Nog tijdens zijn studies werkte hij als verslaggever bij het weekblad Panorama. Later lanceerde hij P-Magazine en Ché en nog later het vrouwenblad Lola. Alain Grootaers is een geboren communicator, heeft een strategisch inzicht in de media en weet als geen ander hoe de pers werkt in Vlaanderen. Tot zijn trainingsonderwerpen behoren onder meer:  Mediatraining Crisiscommunicatie   Persberichten Schrijven   Brainstormtechnieken   Creatief Denken   Presentatietechnieken  

Meer informatie
Tim Verheyden

Tim Verheyden

Tim Verheyden verdiende zijn sporen als journalist, reportagemaker en presentator bij de nieuwsdienst van de VRT. Hij verdiept zich vooral in online media, visual storytelling en de kracht van video marketing.  Tim Verheyden is ook een getalenteerd presentator en keynote spreker. In oktober 2014 verscheen zijn boek ‘How To Story’ (over storytelling) bij Lannoo Campus.

Trainingsonderwerpen

Meer informatie
Francis Demuynck

Francis Demuynck

Francis Demuynck is een ervaren trainer Finance for Non Financials met jarenlange ervaring als controller en financieel manager. Dankzij zijn kennis en expertise weet Francis als geen ander hoe hij complexe financiële concepten op een begrijpelijke manier kan overbrengen naar mensen zonder specifieke financiële achtergrond. Met zijn pragmatische en praktijkgerichte aanpak, slaagt Francis er in deelnemers te inspireren en te motiveren om hun financiële kennis en vaardigheden te vergroten. In het verleden werkte hij onder meer voor bedrijven zoals Leiedal, Hadefis, Vitalo, Ardo,  Robert Half, Trifinance en MCL Consult.

Meer informatie
Jan de Wieuw

Jan de Wieuw

Jan de Wieuw heeft ruim 25 jaar relevante ervaring in de entertainment- en evenementensector. In deze periode werkte hij op regelmatige basis samen met het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, Studio 100, Vlaamse Opera en Stage Entertainment (Joop van den Ende Theaterproducties). Daarnaast maakte hij tot op heden van meer dan 350 events een succes bij professionals zoals Eventerprise Vlaanderen, Baseline en Stuurboord. Samen met Danny Kayser is hij zaakvoerder van het evenementenbureau JADA events.

Trainingsonderwerpen

Meer informatie
Sylvie Verleye

Sylvie Verleye

Sylvie Verleye is expert op het gebied van presentatietechnieken en meer bepaald het professioneel gebruik van PowerPoint. Sinds 2000 geeft zij trainingen, coaching en praktijkgerichte workshops en heeft zij meer dan 1000 PowerPoint presentaties later een enorme ervaring en kennis opgebouwd rond dit thema.

Meer informatie