Hoe maak je spontaan contact op een netwerk event?

over netwerken, networking, lichaamstaal

NetworkingEvent.jpg

Netwerken is goed om contacten te leggen die jou verder kunnen helpen in je carrière. Maar hoe begin je hier mee? Lees hier onze tips!

Iedereen weet het inmiddels: het bijwonen van netwerkbijeenkomsten is een uitstekend middel om je netwerk te vergroten. Maar de meesten onder ons hebben er een hekel aan. Vooral het eerste contact leggen op een netwerk event vinden velen niet zo gemakkelijk.

Daar sta je dan, op die receptie met allemaal belangrijke mensen, een glas in je hand, je kijkt wat rond… en nu? Hoe leg je dat eerste contact? Hoe pik je er de interessante conversaties uit? Hoe krijg je connectie met een gesprekspartner?

Om met iemand in gesprek te komen, moet je ergens beginnen. In deze video geeft netwerk coach Véronique Hoex een aantal tips om jezelf toegankelijk te maken voor anderen en er op deze manier voor te zorgen dat personen op een netwerk event spontaan naar je toestappen om contact te maken.

Vervolgens krijg je tips over welke thema’s je kunt aansnijden om de eerste conversatie casual op gang te brengen. De rest komt gegarandeerd vanzelf!

 

Bekijk hier de video

Meer info: http://www.expertacademy.be/nl/netwerken

 

ReactiesWat vinden anderen van dit artikel?