Tips voor Teambuilding Activiteiten

over Teambuilding

teambuilding-wit.jpg

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. 

Op zoek naar teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan? Niet alleen maar fun maar ook inhoudelijk sterk? Hier is de top 5 van de meest inspirerende teambuilding activiteiten.


1. Elkaar beter begrijpen met Insights Discovery

Een ideale teambuilding workshop om zelfinzicht, samenwerking en teamontwikkeling te bevorderen. Samen met je team doe je de insights discovery test en zo ken je welke kleuren er op jou en je teamleden van toepassing zijn: rood, geel, groen of blauw.

Tijdens deze zeer interactieve workshop krijg je een beter inzicht in jezelf, wat zorgt voor een efficiëntere samenwerking en betere communicatie zodat je samen met je team tot betere resultaten kan komen.

2. Netwerken en personal branding

In deze teambuilding workshop ga je aan de slag om meer uit jezelf en je team te halen. Je leert je eigen sterke punten, je personal brand, meer in de verf te zetten. En ook hoe je dit kan inzetten om een sterk netwerk uit te bouwen. Niet alleen binnen het bedrijf maar ook daarbuiten.

3. Thinking outside de box

Zorg voor goed zitten kleren en makkelijke schoenen want het gaat er actief aan toe. Je wordt even uit je comfort zone gehaald maar vooral er wordt veel gelachen en dat maakt deze teambuilding een echte topper.

Alle remmen gaan los in deze bevrijdende workshop waarin je leert je eigen grenzen te verleggen op een boeiende en plezante manier.

4. De NASA maanlanding oefening

Je hebt technische problemen bij een landing op de maan en met beperkte middelen moet je tot een oplossing komen. Hoe pak je het aan om met je team in extreme omstandigheden je doel te bereiken? En welke dynamiek ontwikkelt zich in de groep?

Deze workshop werkt op verschillende niveaus. Het is een oefening in teambuilding, communicatie, assertiviteit, leiderschap en zelfvertrouwen.

5. Win as much as you can

'Win as much as you can' is een zeer interactieve business game die de impact van verschillende beslissingen laat zien waarbij deelnemers de keuze krijgen om ofwel samen te werken of net anderen te dwarsbomen. Deze oefening is bedoeld om het vertrouwen en open communicatie in teams te stimuleren. Een echte eye-opener!


Meer info over deze teambuilding activiteiten