Instagram voor bedrijven

Instagram is een van de populairste socialmedia-kanalen van dit moment. Voor vele bedrijven is dit ongetwijfeld een goede aanvulling voor een succesvolle sociale media strategie. In deze training Instagram marketing leer je het visuele verhaal van je merk te vertellen. Wanneer en waarom begin je met deze vorm van doelgerichte communicatie? Wat is een sterke Instagram post? En hoe maak je jouw account echt succesvol?

Tijdens de training Instagram marketing krijg je inzichten, tools en strategieën aangereikt om als bedrijf of professional een succesvolle start te maken op Instagram. Je ontdekt hoe je jouw doelgroep vindt, hoe je nieuwe volgers krijgt en hoe je een community opbouwt. Je leert hoe je elke dag voor mooie en relevante Instagram-foto’s zorgt met een heldere beeldstijl, taal en een duidelijke fotofeed en hoe je Instagram stories kunt inzetten om meer interactie te krijgen. Je analyseert vervolgens via insights het gedrag van je volgers en hoe je jouw aanpak nog kunt verbeteren.

Je ontwikkelt een duidelijke visie voor een sterk verhaal op Instagram.  Je bepaalt een heldere doelstelling en je gaat naar huis met je eigen actieplan. Je kunt direct aan de slag met interessante tips rond beeldbewerking, marketing en nog meer handige tools en apps om jouw succes op Instagram een flinke duw in de rug te geven. Je weet daarnaast hoe je Instagram marketing onderdeel maakt van jouw content- en social media strategie.

 

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding