Debattraining - Workshop Debatteren

Debatteren, op een overtuigende manier argumenteren en doeltreffend reageren tijdens een panelgesprek, overleg, vergadering of discussie kan je leren in deze praktijkgerichte debattraining.

Goed kunnen debatteren is eigenlijk een nuttige vaardigheid die onmisbaar is voor elke professional die effectief en doeltreffend wil communiceren met anderen. Denk maar aan onderhandelingen, presentaties, groepsdiscussies of vergaderingen.  Via het voeren van een constructief debat kan je weerstand beter ombuigen en kom je tot een degelijke besluitvorming.

Overtuigend argumenteren doe je niet alleen met een inhoudelijk sterke boodschap maar ook vooral met de manier waarop je die inhoud overbrengt: met zelfvertrouwen en op een onderbouwde manier. Vind je het soms moeilijk om anderen te overtuigen van jouw visie? Ben je wel eens uit je lood geslagen door anderen hun reactie? Lopen de emoties op als anderen je onterecht onderbreken, aanvallen of beschuldigen?  

Krachtig, helder en overtuigend communiceren, zodat je de andere partij voor uw mening kunt winnen, dat is de sleutel tot het voeren van een succesvol debat. Wij kunnen je daarbij helpen.