Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Erendiz Ates

Erendiz Ates

Erendiz Ates helpt bedrijven en professionals te groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social media. Erendiz helpt op een inspirerende manier om LinkedIn als een ware powertool in te zetten voor branding, recrutering, sales, prospectie en marketing.   Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven en 1000+ coachees uit verschillende sectoren die nodige boost gegeven. Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 250 keynotes verzorgd. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in België.

Meer informatie
Tom Saeys

Tom Saeys

Tom Saeys zet managers, sales teams, CEO’s en ondernemers in een extra versnelling met workshops, trainingen en personal coaching.   Zijn passie is om professionals te laten groeien in High Performance teams .  Tot zijn domeinen behoren onder meer: krachtig communiceren, personal branding, sales training, omgaan met weerstand en leiderschap. Tom Saeys is een inspirerende motivational coach die dankzij jarenlange ervaring met groepen in bedrijfstheater en impro het zakelijke podium nieuwe perspectieven biedt. Enkele recente referenties: Jan De Nul, Eventronics, Universiteit Gent, Studio 100 Trainingsonderwerpen: Communicatievaardigheden Omgaan met weerstand Feedback Geven en ontvangen Teamcoaching en Teambuilding Personal Branding Leiderschapsstijlen Salesopleidingen

Meer informatie