Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Mic Adam

Mic Adam

Mic Adam helpt bedrijven en organisaties bij het succesvol implementeren van sociale media als marketing en communicatie tool.  Hij is een gedreven en ervaren marketeer en een expert op het gebied van LinkedIn, Twitter, Facebook en Video marketing zowel voor B2B als voor B2C.

Meer informatie
Erendiz Ates

Erendiz Ates

Erendiz Ates helpt bedrijven en professionals te groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social media. Erendiz helpt op een inspirerende manier om LinkedIn als een ware powertool in te zetten voor branding, recrutering, sales, prospectie en marketing.   Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven en 1000+ coachees uit verschillende sectoren die nodige boost gegeven. Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 250 keynotes verzorgd. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in België.

Meer informatie
Christophe Stienlet

Christophe Stienlet

Christophe Stienlet is coach, presentator en facilitator op het gebied van communicatie, assertiviteit, klantvriendelijkheid, omgaan met moeilijke gesprekken, feedback geven en ontvangen en omgaan met lastige klanten. Christophe is ook gekend als professioneel trainer/acteur wat een bijzondere troef is om zich beter te kunnen inleven in de werkelijkheid van de deelnemers en de technieken onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Christophe voelt zich ook als een vis in het water voor een groot publiek en door zijn ervaring als impro-acteur bij de Belgische improvisatieliga weet hij als geen ander snel op onverwachte situaties in te spelen. Hij werkte onder meer reeds voor De Nationale Loterij, De Lijn, Akzo Nobel, Belfius, en vele andere organisaties.

Meer informatie
Karen Ballegeer

Karen Ballegeer

Karen Ballegeer is een enthousiaste, inspirerende en gepassioneerde trainer die anderen helpt om hun communicatieve vaardigheden te verbeteren en hun persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Ze is resultaatgericht en heeft een sterke focus op klantgerichtheid en efficiënte communicatie.  Karen heeft meer dan 15 jaar ervaring in leiderschap, communicatie en customer service. Het ontwikkelen van elevator pitches is één van haar expertises.  Daarnaast heeft ze een uniek talent voor het inspireren van anderen en het overbrengen van kennis op een boeiende en effectieve manier.

Meer informatie
Marianne Cap

Marianne Cap

Marianne Cap is een ervaren professional met een Master in de Communicatiewetenschappen. Dankzij ruim 10 jaar ervaring als trainer, spreker en coach heeft Marianne een solide basis opgebouwd in het overbrengen van kennis en het inspireren van anderen. Haar passie voor het vak is duidelijk merkbaar in haar werk, en ze weet anderen te motiveren en te enthousiasmeren. Ze richt zich voornamelijk op thema's zoals communicatie, presentatietechnieken en storytelling. Haar vermogen om concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen en haar publiek te betrekken bij interactieve sessies maken haar een gewilde spreker en coach. Een van de opvallende eigenschappen van Marianne is haar rol als opbouwende criticus. Ze gelooft dat constructieve feedback van cruciaal belang is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze geeft eerlijke en waardevolle input aan degenen die ze begeleidt, waardoor ze hun vaardigheden en capaciteiten verder kunnen verbeteren. Enkele referenties: De Ambrassade Gemeente Willebroek Herw!n Odisee Hogeschool De Landgenoten Gemeente St-Gillis ineos

Meer informatie
Merel De Vleeschouwer

Merel De Vleeschouwer

Merel De Vleeschouwer is een ervaren trainer en coach die individuen en teams inspireert en motiveert om verder te groeien en hun volledige potentieel te bereiken. Een van de opmerkelijke eigenschappen van Merel is haar vermogen om mensen te enthousiasmeren en te verbinden. Met haar energieke en inspirerende aanpak weet ze mensen te raken en tot actie te bewegen. Haar grote sterkte is om anderen te helpen hun communicatie effectiever te maken, hun boodschap helder over te brengen, conflicten op te lossen en productiever samen te werken. Door Merel's begeleiding krijgen mensen de ruimte om diepgaand te reflecteren op hun sterke punten en ontwikkelpunten. Ze daagt hen uit om buiten hun comfortzone te treden en hun grenzen te verleggen. Met haar deskundige begeleiding en op maat gemaakte strategieën ondersteunt ze individuen bij het bereiken van persoonlijke en professionele groei.

Meer informatie