Onze trainers, stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Expert Academy biedt meer dan 35 verschillende trainingen in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, gegeven door 15 nationale en internationale experts in hun vakgebied. En dat alles in verschillende talen, waaronder het Nederlands, het Frans, Het Engels en het Spaans.Expert Academy biedt professionals van topniveau aan. Maak gebruik van hun expertise en ervaring.

Wij stellen ze u hier aan u voor.

Mic Adam

Mic Adam

Mic Adam helpt bedrijven en organisaties bij het succesvol implementeren van sociale media als marketing en communicatie tool.  Hij is een gedreven en ervaren marketeer en een expert op het gebied van LinkedIn, Twitter, Facebook en Video marketing zowel voor B2B als voor B2C.

Meer informatie
Erendiz Ates

Erendiz Ates

Erendiz Ates helpt bedrijven en professionals te groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social media. Erendiz helpt op een inspirerende manier om LinkedIn als een ware powertool in te zetten voor branding, recrutering, sales, prospectie en marketing.   Ondertussen heeft hij meer dan 250+ bedrijven en 1000+ coachees uit verschillende sectoren die nodige boost gegeven. Als frequent gevraagde LinkedIn-spreker heeft hij reeds meer dan 250 keynotes verzorgd. Sinds 2018 maakt hij ook deel uit van een selecte groep LinkedIn-ambassadeurs in België.

Meer informatie
Christophe Stienlet

Christophe Stienlet

Christophe Stienlet is coach, presentator en facilitator op het gebied van communicatie, assertiviteit, klantvriendelijkheid, omgaan met moeilijke gesprekken, feedback geven en ontvangen en omgaan met lastige klanten. Christophe is ook gekend als professioneel trainer/acteur wat een bijzondere troef is om zich beter te kunnen inleven in de werkelijkheid van de deelnemers en de technieken onmiddellijk toe te passen in de praktijk. Christophe voelt zich ook als een vis in het water voor een groot publiek en door zijn ervaring als impro-acteur bij de Belgische improvisatieliga weet hij als geen ander snel op onverwachte situaties in te spelen. Hij werkte onder meer reeds voor De Nationale Loterij, De Lijn, Akzo Nobel, Belfius, en vele andere organisaties.

Meer informatie