Docenten bij Expert Academy

Lucas Tavernier

Lucas Tavernier

Lucas Tavernier is een gewaardeerd en professioneel trainer en facilitator. De grote sterke van Lucas Tavernier is het interactief maken van training en coaching via oefensessies, real life simulaties en rollenspellen. 

Lucas is een expert op het gebied van communicatie, assertiviteit, conflicthantering, klantvriendelijkheid, omgaan met moeilijke gesprekken en emotionele intelligentie.

 

Overzicht van de opleidingen met Lucas Tavernier

OpleidingOmschrijving

Emotionele intelligentie en EQ

Hoe gaan we om met onze emoties en met die van anderen? Empathie, flexibiliteit en optimisme leiden tot betere relaties met klanten, collega’s en leidinggevenden ...

Teambuilding

Om professioneel op een aangename en effectieve manier samen te werken, is het belangrijk elkaar te leren respecteren en accepteren, dat is het doel van het teambuilding programma van Expert Academy.

Opkomen voor jezelf - Assertiviteit

Veel mensen vinden het moeilijk op te komen voor hun mening ...

Workshop communicatie

We hebben allemaal leren fietsen, leren lezen en schrijven, maar hebben we ooit geleerd om duidelijk en efficiënt te communiceren? Tijdens deze interactieve workshop krijgt u direct toepasbare oplossingen aangereikt om uw communicatie ...(Ga terug...)