Teambuilding

Teambuilding activiteiten voor een sterke groepsgeest

Om professioneel op een aangename en effectieve manier samen te werken en te communiceren, is het belangrijk elkaar te leren respecteren en accepteren. Mensen op een constructieve manier leren samenwerken, dat is het doel van het teambuilding programma van Expert Academy.

Vanuit onze jarenlange ervaring met het werken met groepen en het opbouwen van teams op diverse niveaus binnen een organisatie hebben we een eigen expertise opgebouwd om teams efficiënter en effectiever te laten functioneren. Bij onze interactieve teambuilding oefeningen en opdrachten vertrekken we vanuit verschillende uitgangspunten, afhankelijk van de situatie in uw team.  

Elk teambuilding programma is maatwerk en houdt rekening met het karakter en de specifieke behoeftes van de organisatie en van het team in het bijzonder. Teambuildingsactiviteiten variëren in tijd (van enkele uren tot meerdere dagen). Sommige organisaties kiezen voor een Teambuilding als een kick off voor intensieve trainingssessies in kleinere groepen.

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding