Neem deel aan deze gratis workshops op zaterdag 10 februari 2018

over e-mail, inbox,, Linkedin

ot2017.jpg

We zoeken kandidaten om op zaterdag 10 februari 2018 gratis deel te nemen aan een namiddag interactieve workshops rond efficiënt e-mailen, omgaan met verbale agressie en professioneel LinkedIn gebruik. Onder vakkundige begeleiding van Harald Van Beeck en Lucas Tavernier en Lieven Buyse leer je hoe je tot een betere communicatie komt via e-mail, hoe je best kunt omgaan met verbaal agressieve personen en krijg je tips om je LinkedIn profiel optimaal te benutten. Niet te missen!

Grijp je kans en neem deel aan deze 3 gratis workshops.


Wat zijn de voorwaarden om te kunnen deelnemen?

 • We zoeken gemotiveerde, enthousiaste personen die actief willen deelnemen aan 3 opeenvolgende workshops en vrij zijn op zaterdag 10 februari 2018 van 13u tot 17u30
 • Tijdens de workshops worden beeldopnames gemaakt voor een korte trailer. Je hebt er dus geen probleem mee om in beeld te komen tijdens en eventueel na de workshops voor een korte reactie. (bekijk hier een voorbeeld van een vorige workshop)
 • Je bent ouder dan 18 jaar en Nederlandstalig.
 • Opgelet, het aantal deelnemers is beperkt!

 

Wat houden deze workshops precies in?

Efficiënt e-mailen - met Harald Van Beeck

Heb je soms last van onduidelijke of ellenlange mails van collega’s? Of een overvolle mailbox met vele cc’s die onnodig zijn? Komt het soms voor dat je e-mail niet duidelijk begrepen wordt door anderen of dat de boodschap niet overkomt? In deze workshop krijg je tips om efficiënter met e-mail om te gaan, duidelijk en helder je boodschap te formuleren en meer tijdwinst te behalen door het toepassen van enkele eenvoudige regels. 

Omgaan met verbale agressie - met Lucas Tavernier

Steeds vaker worden medewerkers in hun job geconfronteerd met verbale agressie of grensoverschrijdend gedrag. Agressie van lastige collega's, ontevreden klanten, bezoekers, patiënten ... Expert Lucas Tavernier toont je in een actieve workshop hoe je met de juiste assertieve communicatietechnieken jezelf weerbaar kunt opstellen en de situatie kunt ontmijnen.  

Professioneel LinkedIn gebruik - met Lieven Buyse

LinkedIn is niet zo maar een digitaal visitekaartje, het is vooral een uiterst krachtig netwerkplatform. Klanten, zakenrelaties en werkgevers doen steeds vaker beroep op Linkedin. Hoe zorg je voor een sterke indruk online? Hoe slaagt je er in gevonden te worden door de juiste personen? En kan je jezelf onderscheiden met een sterk profiel? Je ondekt het in deze praktijkgerichte workshop.

 

Hoe ziet deze dag er uit?

 • 13u Ontvangst met koffie en frisdrank
 • 13u30 Efficiënt e-mailverkeer
 • 14u15 Verbale agressie: verhoog je weerbaarheid
 • 15u15 Break
 • 15u45 LinkedIn als digitaal visitekaartje
 • 16u30 Netwerkdrink
 • 17u30 Einde

 

Hoe kan ik me aanmelden?

Schrijf je in voor deze unieke gratis workshops op zaterdag 10 februari 2018 in Duffel. 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent!