Creatief denken & Brainstormen

Creativiteit is nodig om in een competitieve markt het verschil te maken. Succesvolle ondernemingen slagen er in om creatiever en innovatiever te zijn en stimuleren het "out-of-the-box" denken bij hun medewerkers.

Creatieve bedrijven zijn niet alleen succesvoller, ze weten competente medewerkers ook beter aan zich te binden en ze kennen een laag ziekteverzuim. In deze praktijkgerichte workshop worden verschillende technieken aangereikt die het mogelijk maken om het creatieve proces te sturen, te vergemakkelijken en te kwantificeren.

Wat de brainstorming betreft, is het belangrijk dat iedereen dezelfde taal spreekt. Daarom vertrekken we van een aantal technieken die meteen in de praktijk worden toegepast. De expert wordt vooraf gebrieft over de mogelijke onderwerpen waarover kan worden gebrainstormd.

Algemeen is er eerst een kort ‘theoretisch gedeelte’, waarbij de krachtlijnen en de taal van het ‘out of the box’-denken wordt aangeleerd. Deze training stelt zich ook tot doel om een aantal brainstormtechnieken aan te leren, die later in de organisatie zelf kunnen worden gebruikt.

 

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding