Change Management

De opleiding Change Management geeft u inzicht en reikt concrete middelen aan om met zelfvertrouwen nieuwe situaties tegemoet te treden en uit verandering nieuwe kansen te scheppen, zowel thuis als op het werk. 

Heeft uw team of organisatie met steeds nieuwe veranderingen? Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams en managers doorheen een veranderingsproces. Verandering roept vaak weerstand op. Hoe gaat u daarmee om? Ziet u een change management als een uitdaging of wordt u erdoor verlamd? 

Daarom is het cruciaal om goed voorbereid en met de juiste mindset de verandering aan te pakken. De opleiding Change Management biedt u een aantal praktisch toepasbare technieken en inzichten om een team succesvol doorheen een veranderingsproces te loodsen. Praktijkervaringen, feedback en concrete cases vormen hierbij de rode draad. 

Verandering roept vaak ook weerstand op. Een groot deel van het succes van Change Management is dat medewerkers en team het veranderingsproces duidelijk begrijpen en gaan steunen. Verandering brengt immers ook opportuniteiten. U leert dus uw team effectief te motiveren doorheen het change management traject. Na het volgen van deze opleiding, hebt u een concreet actieplan.

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding

Gerelateerde video'sOnze opleidingen in beeld