Nieuwe technieken voor Prospecteren en Verkopen op afstand

Prospecteren begint met een sterke mind-set, een telefoon, een laptop en een internetverbinding. Welke nieuwe technieken kunnen we toepassen, om onze business uit te bouwen?

In deze praktijkgerichte workshop leert u boeiende presentaties met een krachtige inhoud, een sterk verhaal en de juiste slides te ontwerpen. 

Deze workshop is beschikbaar als webinar. Duurtijd 60 minuten. Deelnameprijs 49 EUR

verkopen op afstan

Bekijk hier het webinar 'Succesvol verkopen op afstand' met Jan Buermans.

Heb je ook koudwatervrees voor cold calling? Dan ben je niet alleen: de meeste commerciëlen zien op tegen prospectie en stellen deze activiteit vaak uit. Een goeie en efficiënte prospectie injecteert echter nieuw zuurstof en zorgt voor nieuwe klanten en dus meer omzet. We verliezen jaarlijks gemiddeld 20% van ons klantenbestand. In tijden van crisis loopt dat percentage zeker op. Prospectie is dus broodnodig.

In deze workshop leren we afspraken maken in een nieuwe regio of een domein waar we ons klantenbestand nog meer kunnen uitbreiden. In deze praktijkgerichte cursus leer je (nieuwe) technieken toe te passen om de succesratio van je prospectie te verhogen, interesse te wekken met je boodschap en flexibel in te spelen op de reacties van de prospect.

"Een prospect is een klant. Alleen: hij weet het nog niet!" 

sales

Inclusief gratis handboek 'Succesvol verkopen en prospecteren'
Ook afzonderlijk te koop als pdf download in onze e-store

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding