Consultative Selling - Sales training

Verkopen lijkt eenvoudig. Een vlotte babbel en goed voorkomen lijken genoeg om succesvol te zijn. Niets is minder waar. De klant verwacht geen product, hij verwacht een oplossing. Dit is de basis van deze opleiding Consultative Selling, of adviserend verkopen.

Succesvol verkopen betekent immers doelgericht communiceren en vertrouwen opbouwen. Of je nu een idee verkoopt, een fysiek product of een zakelijke dienst: iedere communicatie is een vorm van sales. Goede verkopers worden echter niet geboren, ze worden gevormd.

Dankzij 15 jaar effectieve verkoopservaring loodsen wij je in deze sales training door het psychologisch en strategisch salesproces met als doel een succesvolle, winstgevende en langdurige relatie op te bouwen met de klant.

sales

Inclusief gratis handboek 'Succesvol verkopen en prospecteren'
Ook afzonderlijk te koop als pdf download in onze e-store

 

Haal het maximale uit je verkoop met Effectieve Sales Training

Als ondernemer of verkoper begrijp je maar al te goed hoe essentieel een doeltreffende verkoopstraining is voor het verbeteren van je verkoopresultaten. Of je nu nieuw bent in de wereld van verkoop of een doorgewinterde professional, continue training is de sleutel tot succes. In deze uitgebreide gids zullen we diep ingaan op het belang van sales training, de voordelen ervan en enkele bewezen methoden die je kunt gebruiken om je verkoopvaardigheden te verbeteren.

Waarom is Sales Training zo belangrijk?

Effectieve verkooptraining is de hoeksteen van elke succesvolle verkooporganisatie. Het stelt verkopers in staat om beter te begrijpen hoe ze klanten kunnen benaderen, behoeften kunnen identificeren en overtuigende argumenten kunnen presenteren. Met de juiste training kunnen verkopers zich zelfverzekerder voelen en vertrouwen opbouwen bij hun prospects, wat uiteindelijk leidt tot hogere conversieratio's en meer omzet.

Voordelen van Sales Training:

  1. Verbeterde Communicatie: Onze sales training richt zich op het ontwikkelen van sterke communicatievaardigheden. Verkopers leren effectief te luisteren naar klanten, hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen voor te stellen.

  2. Klantgerichte Aanpak: Een succesvolle verkoop draait om het creëren van waarde voor de klant. Onze training benadrukt het belang van het opbouwen van langetermijnrelaties en het aanbieden van oplossingen die daadwerkelijk aansluiten op de behoeften van de klant.

  3. Overtuigingskracht: In onze training leren we verkopers hoe ze overtuigende argumenten kunnen presenteren en twijfels kunnen wegnemen. Het vermogen om klanten te overtuigen is een cruciale vaardigheid die leidt tot meer succesvolle afsluitingen.

  4. Omgaan met Bezwaren: Tijdens onze training behandelen we veelvoorkomende bezwaren die verkopers tegenkomen en leren we effectieve strategieën om deze bezwaren te overwinnen. Dit verhoogt de slagingskans bij moeilijke prospects.

  5. Up-to-date met Trends: De wereld van verkoop evolueert voortdurend. Onze training houdt rekening met de nieuwste trends en technologieën, zodat verkopers altijd op de hoogte zijn van de beste praktijken in de branche.

Onze bewezen methoden:

  1. Interactieve Workshops: Onze training omvat interactieve workshops waarin verkopers kunnen oefenen met echte scenario's. Dit helpt hen om theoretische concepten toe te passen in praktische situaties.

  2. Rolspel Oefeningen: We geloven sterk in het belang van 'leren door te doen'. Onze rolspel oefeningen simuleren echte verkoopgesprekken en stellen verkopers in staat om verschillende benaderingen te testen.

  3. Individuele Coaching: Naast groepstraining bieden we ook individuele coaching aan. Dit stelt verkopers in staat om specifieke uitdagingen aan te pakken en gerichte feedback te krijgen om hun vaardigheden te verfijnen.

  4. Case Studies: We gebruiken echte case studies om verkopers inzicht te geven in hoe succesvolle verkoopstrategieën worden toegepast in de praktijk. Dit inspireert hen om creatieve oplossingen te bedenken.

Investeren in sales training betaalt zichzelf dubbel en dwars terug. Het vergroot niet alleen de verkoopprestaties, maar ook het zelfvertrouwen en de professionaliteit van je verkoopteam. Onze bewezen methoden en klantgerichte aanpak zullen je helpen om het maximale uit je verkoopstraining te halen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen bij het transformeren van je verkoopinspanningen.

ReferentiesWat onze klanten denken van deze opleiding

Gerelateerde video'sOnze opleidingen in beeld