Social Selling met LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn is een effectieve business tool voor sales en professionals voor netwerken, prospectie en lead generatie.  De standaard (gratis) versie laat je reeds toe om op verschillende manieren te gaan prospecteren maar met “Sales Navigator” van LinkedIn zet je prospectie in een hogere versnelling. 

Sales Navigator suggereert automatisch relevante leads op basis van je ingestelde voorkeuren, zoekgeschiedenis, profielweergaven en in het verleden opgeslagen leads. Dit is een geweldige functie omdat het veel administratie en tijd in het verkoopproces bespaart, waardoor je sneller de pijplijn kunt vullen met relevante connecties. 

Het mooie van Sales Navigator is dat hoe meer je het gebruikt, hoe meer waardevolle inzichten het systeem kan bieden. Terwijl je prospects zoekt, leads opslaat en connecties maakt, houdt Sales Navigator jou op de hoogte van relevante updates in jouw netwerk.

Eén van de grootste voordelen van LinkedIn Sales Navigator is de mogelijkheid om prospecten en contacten te bereiken buiten je directe netwerk. Sales Navigator biedt je een schat aan informatie en laat je toe om je sales maximaal te optimaliseren.

In deze opleiding gaan we aan de slag met Sales Navigator en tonen we precies aan hoe deze tool kan ingezet worden.

Resultaat: je slaagt er in om sneller en beter prospecten in kaart te brengen, ze precies te benaderen, ze van koude prospect naar warme lead om te vormen en het gesprek aan te gaan om nog sneller te scoren in je sales.

Voor deze opleiding is een basiskennis van LinkedIn aanbevolen.