Deze video's moet je in 2020 gezien hebben

over inspiratie video

youtubevideo.jpeg

Wat zijn de meest bekeken inspiratievideo's van het afgelopen jaar bij Expert academy? We selecteerden voor jullie de 5 beste en meest gewaardeerde video's rond persoonlijke ontwikkeling, communicatie, body language en sterke presentaties geven. Ideaal om in een paar minuten bij te leren over deze belangrijke thema's.

Omgaan met spreekangst

Nog steeds een heet hangijzer want bijna iedereen heeft stress of zenuwen voor ze een presentatie geven of een groep gaan toespreken. In deze video geeft Sylvie Verleye enkele nuttige tips over hoe ervaren sprekers omgaan met knikkende knieën, bevende handen en bibberende stem.

Meer informatie over de opleiding: Omgaan met spreekangst

 

Succes in Sales: adviserend verkopen

Meer succesvol zijn in sales? Geen eenvoudige zaak want kanten worden steeds mondiger of gaan zich kritisch opstellen. In deze video legt Jan Buermans uit hoe je met één heel eenvoudige vraag een moeilijk sales gesprek een positieve wending kunt geven..

Meer informatie over de sales opleiding 'Consultative Selling'

Je presentatie beginnen met een sterke opener

Wat is een goede inleiding voor een presentatie? Ontdek in deze video een bewezen techniek die je bij elke presentatie kan toepassen om je onderwerp op een originele manier in te leiden, de aandacht te trekken van je publiek en meteen een sterke indruk te maken.

Meer informatie over de opleidingen: Spreken voor een groep en Succesvol Presenteren

 

Assertief Communiceren

Assertief zijn is niet zo moeilijk. Het volstaat om een aantal basisvaardigheden te beheersen. Maar hoe komt het dan dat we in concrete situaties er toch niet in slagen op te komen voor onszelf? In Deze video kijken we naar de onderliggende oorzaken in deze video. Op weg naar een gezonde assertiviteit.

Meer informatie over de assertiviteitstraining 'Assertief communiceren' of Assertief Leidinggeven

Body language bij een presentatie

Presenteren doe je niet alleen met woorden. Je gezichtsuitdrukking, bewegingen en gebaren communiceren ook. Met lichaamstaal zet je een boodschap kracht bij. In deze video geeft presentatiecoach Lies Martens concrete tips over het gebruik van handen én voeten om met je presentatie een sterke indruk te maken.

Meer informatie over de opleiding: Lichaamstaal en non-verbale communicatie

 

Wat is jouw favoriete video?

Welke video of welk onderwerp vind je het meest inspirerend? Laat het ons weten want jouw feedback is waardvol voor ons!