Teambuilding Activiteiten

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan. Deze interactieve workshops bevorderen de teamgeest en helpen medewerkers bij de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Op zoek naar motiverende teambuilding activiteiten op maat van uw organisatie? Ontdek hier onze inspirerende workshops waarbij de deelnemers op een interactieve manier ook nog iets bijleren. 60 minuten? Een halve dag? Of langer? Expert Academy werkt graag een teambuilding voorstel op maat uit. 

Met onze teambuilding zoekmachine kan u snel en eenvoudig een inspirerende, interactieve en leerrijke teambuilding activiteit vinden die aansluit bij uw doelstellingen. Op zoek naar teambuilding ideeën in België of Nederland? Hier vindt u ongetwijfeld inspiratie voor professionele teambuilding, workshops en activiteiten voor groepen.

Maanlanding oefening powered by Nasa

Deze teambuilding oefening werd ontwikkeld door Nasa en werkt op verschillende niveaus. Het is een oefening in teambuilding, communicatie, assertiviteit, samenwerken en onderhandelen... Een boeiende én inspirerende ervaring.
Meer informatie

Feedback Puzzel Game

In het feedback puzzelspel worden de deelnemers uitgedaagd om een op een laagdrempelige manier samen te werken én op een leuke en spannende manier te oefenen met het geven en ontvangen van feedback.
Meer informatie

Communiceren met impact

Tijdens deze interactieve teambuilding workshop staan we stil bij een aantal technieken om onze communicatie performanter en efficiënter te maken. Communicatie kan veel problemen of conflicten in teams vermijden en oplossen.
Meer informatie

Baas over eigen tijd

Wervelende workshop rond Time & Prioriteitenmanagement. Waar zitten de bottle necks in je team? En hoe kunnen we die oplossen? Een teambuilding rond plannen en prioriteiten.
Meer informatie

Speeddating voor professionals

Hoe optimaal netwerken? Ideale teambuilding activiteit voor een team dat elkaar nog niet goed kent of veel beter zou willen leren kennen.Een wervelende en inspirerende doe-sessie.
Meer informatie

De geheimen van Insights Discovery

Insights Discovery is een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren.
Het gevalideerd instrument, gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt de 4 kleuren rood, geel, blauw en groen om het...
Meer informatie

Change Management

'Bedrijven die vandaag niet drastisch veranderen, zullen binnen 5 jaar niet meer bestaan'.
Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams en managers doorheen een veranderingsproces.
Meer informatie

Coachend Leidinggeven

Bij managers, teamverantwoordelijken en leidinggevenden staan de te behalen resultaten centraal. Er zijn echter verschillende strategieën en leiderschapsstijlen mogelijk om die resultaten te bereiken.
Meer informatie

De kracht van lichaamstaal en non-verbale communicatie

Bij communicatie ligt de focus vaak op het verbale. We letten allemaal op wat we zeggen. Maar met onze non-verbale communicatie zeggen we vaak nog meer, maar dan onbewust.
Meer informatie