Teambuilding Activiteiten

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan. Deze interactieve workshops bevorderen de teamgeest en helpen medewerkers bij de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Op zoek naar motiverende teambuilding activiteiten op maat van uw organisatie? Ontdek hier onze inspirerende workshops waarbij de deelnemers op een interactieve manier ook nog iets bijleren. 60 minuten? Een halve dag? Of langer? Expert Academy werkt graag een teambuilding voorstel op maat uit. 

MBTI voor beginners

MBTI is bij training en coaching één van de meest gebruikte managementtools om de verschillende persoonlijkheidstypes van medewerkers in kaart te brengen.
Meer informatie

Netwerken: zo doe je dat!

Wil je graag effectiever, efficiënter en met meer plezier netwerken op de werkvloer, recepties, netwerk- en andere events?
Meer informatie

Hoe omgaan met stress?

Enige mate van stress ervaren tijdens het werk kan positieve resultaten hebben, maar een te hoge dosis stress is vaak problematisch. Overmatige stress brengt je emotioneel uit evenwicht en stelt je natuurlijke weerstand op de proef.
Meer informatie

Profileer jezelf! Alles over Personal Impact.

Hoe kom jij over in business? Zeggen jouw personal branding, lichaamstaal en uitstraling hetzelfde als de woorden die je spreekt? Wil jij weten hoe anderen je zien?
Meer informatie

Speeddating voor professionals

Hoe optimaal netwerken? Ideaal voor een team dat elkaar nog niet goed kent of veel beter zou willen leren kennen.
Meer informatie

Think! Meet! Act!

Zeer actieve workshop rond efficiënt en productief vergaderen.
Meer informatie

Win as much as you can

'Win as much as you can' is een zeer interactieve business game die de impact van verschillende beslissingen laat zien waarbij deelnemers de keuze krijgen om ofwel samen te werken of te concurreren met andere groepen om zoveel mogelijk...
Meer informatie