Teambuilding Activiteiten

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan. Deze interactieve workshops bevorderen de teamgeest en helpen medewerkers bij de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Op zoek naar motiverende teambuilding activiteiten op maat van uw organisatie? Ontdek hier onze inspirerende workshops waarbij de deelnemers op een interactieve manier ook nog iets bijleren. 60 minuten? Een halve dag? Of langer? Expert Academy werkt graag een teambuilding voorstel op maat uit. 

Met onze teambuilding zoekmachine kan u snel en eenvoudig een inspirerende, interactieve en leerrijke teambuilding activiteit vinden die aansluit bij uw doelstellingen. Op zoek naar teambuilding ideeën in België of Nederland? Hier vindt u ongetwijfeld inspiratie voor professionele teambuilding, workshops en activiteiten voor groepen.

Haal meer uit je stem

Gebruiken we onze stem wel efficiënt? Horen we in onze stem soms meer emoties dan we willen tonen? Soms is het belangrijk om zekerder en krachtdadiger over te komen dan je je op dat moment voelt.
Meer informatie

Verbindend communiceren in je team

Verbindende communicatie kan een reddingsboei zijn om in moeilijke situaties conflicten te vermijden en om sneller tot een oplossing te komen.
Meer informatie

Krachtige slides maken

Vaak zien we begaafde sprekers volledig de mist in gaan door toedoen van een massa overladen, en saaie PowerPoint-slides.
Meer informatie

MBTI voor beginners

MBTI is bij training en coaching één van de meest gebruikte managementtools om de verschillende persoonlijkheidstypes van medewerkers in kaart te brengen.
Meer informatie

Netwerken: zo doe je dat!

Wil je graag effectiever, efficiënter en met meer plezier netwerken op de werkvloer, recepties, netwerk- en andere events?
Meer informatie

Hoe omgaan met stress?

Enige mate van stress ervaren tijdens het werk kan positieve resultaten hebben, maar een te hoge dosis stress is vaak problematisch. Overmatige stress brengt je emotioneel uit evenwicht en stelt je natuurlijke weerstand op de proef.
Meer informatie

Profileer jezelf! Alles over Personal Impact.

Hoe kom jij over in business? Zeggen jouw personal branding, lichaamstaal en uitstraling hetzelfde als de woorden die je spreekt? Wil jij weten hoe anderen je zien?
Meer informatie

Think! Meet! Act!

Zeer actieve workshop rond efficiënt en productief vergaderen.
Meer informatie

Win as much as you can

'Win as much as you can' is een zeer interactieve business game die de impact van verschillende beslissingen laat zien waarbij deelnemers de keuze krijgen om ofwel samen te werken of te concurreren met andere groepen om zoveel mogelijk...
Meer informatie