Teambuilding Activiteiten

Teambuilding is een belangrijk element voor een goede bedrijfssfeer. Teambuilding activiteiten die net iets dieper gaan. Deze interactieve workshops bevorderen de teamgeest en helpen medewerkers bij de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden. Op zoek naar motiverende teambuilding activiteiten op maat van uw organisatie? Ontdek hier onze inspirerende workshops waarbij de deelnemers op een interactieve manier ook nog iets bijleren. 60 minuten? Een halve dag? Of langer? Expert Academy werkt graag een teambuilding voorstel op maat uit. Ontdek hier ons aanbod teambuildingactiviteiten.

Cultural Challenge Game

Omgaan met verschillende culturen en nationaliteiten is een van de grootste uitdagingen voor internationale bedrijven. Met dit sterk teambuildingsspel leggen we de link naar een betere interculturele communicatie en samenwerking.
Meer informatie

De geheimen van Insights Discovery

Insights Discovery is een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren.
Het gevalideerd instrument, gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt de 4 kleuren rood, geel, blauw en groen om het...
Meer informatie

De Roos van Leary: ken jezelf en je collega's

De Roos van Leary is een handig hulpmiddel om je eigen gedrag en het gedrag van je baas of je collega’s te analyseren en dus beter te begrijpen. Ken jezelf en ken de anderen.
Meer informatie

Efficiënt mailen

Heb je ook last van onduidelijke of ellenlange mails van collega’s? Of een overvolle mailbox met vele cc’s die onnodig zijn? Is e-mail het meest geschikte medium om een conflict op te lossen? Spendeer je te veel tijd aan het beheren van...
Meer informatie

Elevator Pitch. Zeg meer met minder woorden

Hoe krijg je je idee verkocht? Hoe overtuig je het management van je nieuw project? Hoe maak je collega's warm om mee te stappen in je verhaal?
Elevator pitch is op een korte en duidelijke manier een boodschap gesynthetiseerd...
Meer informatie

Naar een perfecte work/life balance

“Wat ik ook doe, ik blijf het gevoel hebben dat ik niet genoeg doe, of nooit door mijn werk geraak.”
“Soms is het me allemaal teveel en heb ik een onproductieve dag, waardoor ik nog meer het gevoel heb dat ik achter de feiten.
Meer informatie

Haal meer uit je stem

Gebruiken we onze stem wel efficiënt? Horen we in onze stem soms meer emoties dan we willen tonen? Soms is het belangrijk om zekerder en krachtdadiger over te komen dan je je op dat moment voelt.
Meer informatie

Verbindend communiceren in je team

Verbindende communicatie kan een reddingsboei zijn om in moeilijke situaties conflicten te vermijden en om sneller tot een oplossing te komen.
Meer informatie

Krachtige slides maken

Vaak zien we begaafde sprekers volledig de mist in gaan door toedoen van een massa overladen, en saaie PowerPoint-slides.
Meer informatie